AmaTur: Turneu B CUPA ODIN Târgoviște 02-03 iulie 2022

Cupa e deja luata , nu am de ce sa ma lupt cu George , poate data viitoare !!! 👼 👋

După câte observ,dle Stoicescu,sunteti nr 1 la Hobby,plus cămai aveți si o gramada de inscrier si concursuri.Este clar ca dvs sunteti de Avansati,nicidecum de Incepatori.Va urez succes in continuare...

După câte observ,dle Stoicescu,sunteti nr 1 la Hobby,plus cămai aveți si o gramada de inscrier si concursuri.Este clar ca dvs sunteti de Avansati,nicidecum de Incepatori.Va urez succes in continuare...

Daca urmareati si nu observati , atunci si eu credeam ca sunt la Avansati , in plus vedati ca nu ma intereseaza MP ci nr turneelor si mai vedeati ca nu sunt in zona cind are loc turneul . De la Siret cred ca e mai aproape Botosani si se leaga cu Turturesti .
Daca urmareati inscrierile urmariti si unde sunt ele .
Cred ca stiti ca nu numarul turneelor da valoare MP-lui . De 8 luni joc cu iarba , la Hobby bate ea uneori , la Avansati nu sperie pe nimeni , mai e mult de lucru ...am infrint tot la Ploiesti ..
Ce sa mai ,,,,de restul multumesc !

Domnul Stoicescu este un pasionat de călătorii. Turneele sunt doar popasuri pentru socializare și odihnă activă. Locațiile turneelor configurează traseele de călătorie la sfârșit de săptămână.

Cu profund regret trebuie să mă retrag… Aerul condiționat mi-a pus capac și m-a păscut o răceală zdravănă… Așadar, se retrage Irimia Marian de la categoria Hobby. Mircea și Adrian, vă doresc mult succes în organizarea turneului și fie ca cel mai bun la fiecare categorie să obțină titlul de campion “Odin”!

Cu scuzele de rigoare se retrage ****************. Din păcate accidentarea necesita încă o săptămână de pauza. Mulțumesc.

Regrete, păreri de rău... hai baieţi, fiţi mai optimisti, sună a priveghi, nu a turneu! :congratulatory: Ia să mă-nscriu la open cu părere de bine de data asta, cu toate că n-am prea multe motive nici eu să fiu vesel!

Cu părere de rău se înscrie Vlăsceanu Valentin Dărmănești avansați mulțumesc!

Trimis de pe al meu SM-A525F folosind Tapatalk

Cu părere de rău se înscrie Vlăsceanu Valentin Dărmănești avansați mulțumesc!

Trimis de pe al meu SM-A525F folosind Tapatalk
Et tu, Brute? :witless: De-l mai iei și pe pretenu' Adiță Dinu, o să mă jelesc tot weekend-ul.. :joyous::joyous:

Trimis de pe al meu SNE-LX1 folosind Tapatalk

Back
Sus