Și asta ce limbă, scrisă corect gramatical, ar fi, în comentariul acesta... (cu plusuri, minusuri, paranteze pătrate) etc? Haideți că , cu cratima am înțeles-o (ca... no... am greșit mis de scuze

) Ajutați-mă sa înțeleg puțin! în fine este nesemnificativ subiectul acesta!
Doresc sa clarific mesajul pe care am dorit sa îl transmit, asa cum ați dorit!
Ați auzit de liberul albitru? Eh
Acest liber albitru îl are fiecare dintre noi!Adică Adrian a ALES sa joace cu dn Mușat asa cum a DORIT
Și nu știu dacă ați marcat comentariul lui de mai SUS, în care spune că (a PĂRUT ca a uitat sa joace cum ajucat și cu dv. dar,într-adevăr a jucat mai relaxat după care a fost prea târziu sa își mai revină la nivelul lui de joc original!)
Și vin cu următoarea întrebare fiind nemulțumit de faptul ca Adrian Florea a făcut blat cu DN MUȘAT și cu dumneavoastră NU!
Dacă Adrian Florea ar fi făcut cu dumneavoastră același lucru mai erau comentarii revoltătoare cu privire la acest subiect care mi se pare inutil? CATEGORIC NU MAI STĂTEAM SA SCRIEM COMENTARII PE ACEST FORUM
De ce a trebuit sa va adresați jignitor(NESIMȚIT) lui Adrian!
Credeți-mă ca nu sunteți singură VICTIMĂ, asa CUM, va considerați prin descrierea dv..
Deci domnule Tobyas69!doresc cu toată ardoarea sa încheiem acest subiect.... Și sa trecem la subiecte de armonie în care sa ne vedem greșelile ca să le corectam!
Pana la urmă este o competiție în care fiecare își acordă o șansă de a fi mai bun, mai sănătos fizic, de a se relaxa etc!
Eu personal vă cer mii de scuze pentru intervenția mea!
Trimis de pe al meu LYA-L29 folosind Tapatalk