AmaTur: Turneu B+ Cupa PINGPONG-editia I a Oradea 14.03.2015

A fost un turneu Super frumos si inedit...a fost si distractie desi uni is carcotasi si zic altceva ;) asa ca Marius la mai multe turnee cu "palete speciale"
Felicitari la toti ;) ;) ;)

Felicitari Marius la fel castigatorilor si tuturor participantilor si nu in ultimul rand, aradeanului din trupa noastra -Naghi Iosif- care cred ca a fost surpriza concursului, ca am inteles ca in superioare l-a batut pe Farcas si in finala era cat pe ce sa repede figura. Oricum bravo.

Nu mai conteaza, dar in eliminatorii am castigat cu 2-0 cu Mocean, nu cu 2-1 cum e trecut.

Felicitari pentru turneu si felicitari castigatorilor.

Nu mai conteaza, dar in eliminatorii am castigat cu 2-0 cu Mocean, nu cu 2-1 cum e trecut.

Felicitari pentru turneu si felicitari castigatorilor.

...mi-a fost mila de Danut...si i-am pus un set ....:D...din oficiu......pt ca ambele seturi s-au terminat 15-14.....:D...io zic ca merita si el....ceva....:D

Ultima editare:
Grupa superioara nr. 1

Nume si prenume Localitate 1 2 3 4 5 6 V LOC
1 FARCAS VLAD CLUJ NAPOCA 2-1 1-2 2
2 VAIDA SORIN ORADEA 1-2 1-2 3
3 NAGY IOSIF ARAD 2-1 2-1 1

Grupa superioara nr. 2

1 MOCEAN DAN CLUJ NAPOCA 2-1 2-0 1
2 LACATIS GHITA ARAD 1-2 2-1 2
3 SFERLEA ALESIA ORADEA 0-2 1-2 3

Grupa superioara nr. 3

1 SFERLEA MARIUS ORADEA 2-0 2-0 1
2 NUTIU MIHAI ORADEA 0-2 2-1 2
3 DANI LEO ARAD 0-2 1-2 3

Grupa superioara nr. 4

1 BIRTALAN LASZLO ORADEA 1-2 2-0 2
2 POPA OCTAVIAN ORADEA 2-1 2-0 1
3 BUCIUMAN VLAD ORADEA 0-2 0-2 3

Ultima editare:
Finala foarte frumoasa.....:D......setul decisiv.....Vlad Farcas-Nagy Iosif:3-2...NU uitati ..se joaca cu palete SANDPAPER!!!!!!!....:D

Ultima editare:
A fost ceva aparte si frumos, ceva mai special, o data in vaiata merita sa vezi cum este.... :thumbup:

trebuie sa recunosc ca fata lui Marius a jucat foarte bine,mai bine decat cu paleta cu burete,o surpriza placuta ,,, :clap::clap::clap:

Ultima editare:
Back
Sus