Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Din cate imi aduc aminte , am avut un " schimbator de scor" de prin zona Bucovinei , nu mai stiu exact cum l-am sanctionat? A scapat basma curata?![]()
Nu Bogdane, nu a scapat,a fost chiar decorat cu Campion judetean si premiat si bineinteles ca a devenit un exemplu de urmat si pentru cei tineri.De aceea eu filmez toate turneele sa am timp sa studiez cand apar neconformitati ca aceea pauza de tigare de 5 min a lui Avram care s-a dovedit la filmare de 32 min. si bineinteles ca multe altele.Dar ce sa mai zicem de mascarada la care au fost si organizatori implicati,chiar coordonatori inainte de T.C. si au primit taxa de inscriere pt persoane care nu au fost prezente doar sa le scada media pt campion judetean sau dreptul de participare la o alta categorie.Dovezile sunt multe dar la ce folos ?
Cineva minte din prima!Asa este nu am contestat nimic atunci. Din două motive care m au făcut să nu mi dau seama decât ulterior.
1. Veneam imediat după un meci foarte greu cu al 4 lea jucător din grupă.
2. Am jucat un meci de 5 seturi cu un prieten vineri seara. Așadar în timpul acestui meci, din cauză că eram obosit si era si ora 11 noaptea, am greșit mereu la ținutul scorului, iar prietenul meu mă corecta intotdeauna.
In concluzie, eram obosit după meciul greu de abea încheiat + că dupa seara de vineri mă obișnuisem să nu am dreptate! Este ca și în bancul cu ciobanul, oile și lupul. Sâmbătă am avut dreptate intr adevăr, doar că am fost alertat prea târziu de creier din cauza celor menționate mai sus.
Dl Lucian sugerați că am probleme de citire și înțelegere a scrisului?Nu am mai jucat tenis de masă din Decembrie deloc. In condițiile astea mi am intrat in m?nă foarte greu si târziu, de abea din al doilea meci din superioare pe care l am jucat. Aveam șanse bune sa l bat pe cel cu care ar fi trebuit sa joc si a incheiat concursul pe locul 2. Mă recomandă faptul că acum 1 an, l am învins pe cel care a câștigat concursul, domnul Totos Ludovic cu 3 - 0.
Eu zic că e tocmai invers. Daca ai luat bacul pe drept trebuia să știi de negarea negației! Iar vineri a fost 18 ianuarie 2019 din câte știu eu și era anul asta.Nu aveți dreptate nici acum. Mă așteptam să mi răspundeți astfel la un moment dat. Nu mă contazic. Am spus că nu am mai jucat tenis de masă din Decembrie deloc. Asta ?nseamnă că până in 19 Ianuarie 2019 nu am mai jucat tenis de masă deloc! Ei bine, antrenamentul cu prietenul meu de vineri seara s a incheiat spre ora 00 ceea ce poate fi considerat aceeași zi cu concursul de la Oradea. Dacă spuneam că nu am mai jucat tenis de masă deloc până să ajung la Oradea, atunci ați fi avut dreptate. în cazul de față nu aveți...