AmaTur: Turneu A "Cupa Pingpongmania", Oradea - 19.01.2019

Dacă e 3-2 și schimba la 5 in decisiv e aceași poziție la masă ca și la 3-1.

Totusi, greu de crezut ca se poate juca un meci de 5 seturi in 10 minute...plus ca am vazut clar ca Pop Alexandru a facut ultimul punct... dar na probabil ca s a introdus un sistem nou de joc in Amatur... Cel mai bun din 3 mingi demonstrative inexistente castiga meciul

Ultima editare:
am vazut si eu de pe hol meciul,de la vreo 6-7 metri de masa..n a existat nici o schimbare de locuri in ultimul set,pop alexandru a punctat decisiv ultima minge si asa s a incheiat..caruia dintre cei prezenti i ar fi trecut prin minte in clipa aia ca se va trece invers rezultatul pe foaie pt ceva ce a fost asa clar pt toti?d l mitar mi a spus de fata cu mai multi ca de aia s a vazut asa,pt ca au jucat 3 mingi demonstrative...dupa ce el castigase..chiar asa?premiera in istoria tenisului?ideea e ca doar dupa disputarea meciului cei 2 au decis asta sfatuindu se dupa ultima minge...

am vazut si eu de pe hol meciul,de la vreo 6-7 metri de masa..n a existat nici o schimbare de locuri in ultimul set,pop alexandru a punctat decisiv ultima minge si asa s a incheiat..caruia dintre cei prezenti i ar fi trecut prin minte in clipa aia ca se va trece invers rezultatul pe foaie pt ceva ce a fost asa clar pt toti?d l mitar mi a spus de fata cu mai multi ca de aia s a vazut asa,pt ca au jucat 3 mingi demonstrative...dupa ce el castigase..chiar asa?premiera in istoria tenisului?ideea e ca doar dupa disputarea meciului cei 2 au decis asta sfatuindu se dupa ultima minge...

Nu i asa domnu GUNOi Mitar Marius ca meriți sa te aplaudăm ca văd ca toți închidem ochii la asemenea m?rșăvii

iar din respect pt d l sferlea marius care de unul singur a facut o organizare si desfasurare a concursului la care in aproape orice turneu se implica 4-5 oameni,n am vrut sa stricam atmosfera frumoasa se de relaxare desi aveam tot dreptul sa ne sustinem cauza la cat de evidente si lipsite de orice caracter si fair play au fost faptele!!

Să nu uităm si de smecherașul nr 2, cel care a luat mita, Pop Alexandru care nici nu a participat la premiere având remușcări pt ticăloșia făcută! Cu tot respectul, dar astfel de oameni nu au locul intr o sală de tenis! Ci la furat prin Anglia unde ne facem de rușine cu ei...

Și să presupunem că mergeați mai departe , abia vă calificați în eliminatorii și jucați cu unul care a pierdut doar un set în superioare și a ieșit pe locul 2 , poate nu erați pe locul 17 ci pe 16.
C?știgă 3 meciuri și nu depinzi de alte rezultate. Trebuie să avansezi și să joci mai bine, nu sa dai vina pe alții!
The end .

Ultima editare:
Nu am mai jucat tenis de masă din Decembrie deloc. In condițiile astea mi am intrat in m?nă foarte greu si târziu, de abea din al doilea meci din superioare pe care l am jucat. Aveam șanse bune sa l bat pe cel cu care ar fi trebuit sa joc si a incheiat concursul pe locul 2. Mă recomandă faptul că acum 1 an, l am învins pe cel care a câștigat concursul, domnul Totos Ludovic cu 3 - 0.

Sustin tot ceea ce declara Chira Lucian...pentru ca in orice sport trebuie sa domine Fair-Playul ;) Punct !!!

Pentru ca .....da.....nici eu nu am trecut de inferioare.....insa.....la mine este simplu.....ma voi antrena asiduu in continuare ca sa nu mai depind de jocul rezultatelor.......insa.....trebuie sa domine Fair-Playul pentru ca altfel....nu mai puteem promova sportul in detrimentul minciunii ;) Se stie ca se intampla astfel de fapte in tot Amaturul......si v-as ruga sa investigati cu seriozitate astfel de practici ca sa nu se mai repete si sa castige intotdeauna cel mai pregatit din punct de vedere sportiv !!!

Eu am participat la acest superb turneu ca sa ma intalnesc cu toti oamenii frumosi din Oradea.....si tin sa ii multumesc pe aceasta cale Domnului Marius Sferlea care a facut posibila organizarea acestui turneu datorita faptului ca acest om traieste si respira tenis de masă.....dat fiind faptul ca fiica Dansului este Tripla Campioana Nationala la varsta ei......Sferlea Alesia Sofia <3 Va iubesc oameni frumosi si va doresc tot ceea ce imi doresc si mie !!! Respect <3

Se vorbește de fair Play aici. Să faci pe cineva GUNOI e tot fair-play? Sant în necunostinta de cauză la acel meci, dacă simțeai că ceva este în neregula trebuia să stai lângă masă sau să anunți pe organizator. Țin să precizez că pe domnul Mitar Marius îl știu doar din Amatur dar și pe tine Lucian tot din Amatur te cunosc și a mai zis cineva câștigă toate meciurile să nu depinzi de "jocuri de culise" dacă au fost. Stimă la toată lumea. Gunoaiele sant la tomberon nu în sala de ping pong

Nu stiu cine sunteți dupa numele de pe forum. Dar din răspunsul dvs. se deduce faptul că doriți să salvați reputația acestor 2 indivizi cu care am fost în grupă. Ceea ce spuneți se traduce,, nu s a viciat rezultatul, aceștia sunt oameni cinstiți ". Când am văzut și eu si tatăl meu dar și domnul din Marghita cu care am fost in grupă cine a fost adevăratul câștigător al meciului! Dar am realizat prea târziu ceea ce s a întâmplat. Nu vin la tenis ca să își bată joc de mine niște impostori, ci vin la tenis ca să mă simt bine și sa imi văd de propriul joc de tenis. Și încă ceva. Nu m am născut ieri. Știu foarte bine chiar din proprie experiență faptul că cine fură un banal meci de tenis, este în stare să comită infracțiuni mai grave. Așa că imi apăr punctul de vedere si continui să i numesc pe acești Pop Alexandru si Mitar Marius Tiberiu GUNOAiE... De aruncat la tomberon. Nu am respect față de infractori.

Propun Comitetului Director din Amatur ca aceștia 2 mai sus precizați să nu aibă dreptul de a participa la turnee pe o perioadă de cel puțin 6 luni. Ceea ce s a întâmplat este GRAV, dat fiind faptul ca MUNCA pe care am depus o obținând calificarea mi a fost sabotată rușinos. L-am bătut cu 3 - 2 pe domnul Mitar Marius după o lungă serie de avantaje. De acolo dânsului i a fost ciudă pe mine pt ca nu mă putea învinge la masa de joc. Țin să aduc în atenție si comportamentul acestuia, care a fost sub toată critica. Acest om nu are cei 7 ani de acasă! Nu are niciun respect! Mă trata ca și cum ar fi venit dintr-o specie superioară și ca și cum aș fi fost c?rpa lui de șters pe picioare. LA FINAL, ADAUG FAPTUL CĂ CEEA CE MI S A ?NT?MPLAT MIE SE POATE ?NT?MPLA ORICUI ALTCINEVA, DE ASTA CONSIDER NECESARĂ SANCTIONAREA DISCIPLINARĂ!

Propun Comitetului Director din Amatur ca aceștia 2 mai sus precizați să nu aibă dreptul de a participa la turnee pe o perioadă de cel puțin 6 luni. Ceea ce s a întâmplat este GRAV, dat fiind faptul ca MUNCA pe care am depus o obținând calificarea mi a fost sabotată rușinos. L-am bătut cu 3 - 2 pe domnul Mitar Marius după o lungă serie de avantaje. De acolo dânsului i a fost ciudă pe mine pt ca nu mă putea învinge la masa de joc. Țin să aduc în atenție si comportamentul acestuia, care a fost sub toată critica. Acest om nu are cei 7 ani de acasă! Nu are niciun respect! Mă trata ca și cum ar fi venit dintr-o specie superioară și ca și cum aș fi fost c?rpa lui de șters pe picioare. LA FINAL, ADAUG FAPTUL CĂ CEEA CE MI S A ?NT?MPLAT MIE SE POATE ?NT?MPLA ORICUI ALTCINEVA, DE ASTA CONSIDER NECESARĂ SANCTIONAREA DISCIPLINARĂ!

Eu zic sa te calmezi un pic si sa iei la rasfoit un pic acest forum ,mai ales sectiunea organizare Amatur si acolo gasesti subiecte interesante pe aceasta tema ,cat de o discutie pragmatica pe aceasta tema nu mai poti avea ca subiectele Dezbateri si Cazuri de indisciplina sunt de mult inchise.Cat tine de aceasta forma de a pacali pe cei din acest circuit la umbra neputintei si regulamentului te informez cu tristete ca sunt nu multi acestia ci foarte multi.Succes in lupta pentru dreptate cu morile de vant.

Lucian, daca esti prezent la primul tau turneu , iti inteleg ofurile si supararea, dar vocabularul pe care l-ai folosit nu i-l pot tolera
Daca ai mai fost si la alte turnee, ar fi trebuit sa sti ca se mai fac cateodata carcoteli de genul asta, se dau meciuri intre colegi pt a favoriza calificarea unuia dintre ei, stiu si inteleg ca este greu uneori sa accepti, dar asta e.
Tenisul in acest circuit, trezeste orgolii, ambitii inumane, polemici etc.

Ps: o sa vb cu colegul meu Kralizec sa vedem cum se rezolva problema

Bogdan, una este sa intri la masa cu gandul de a da meciul, jucand cu baloane si mingi in fileu - aici oricat s-ar vrea nu se poate face nimic - si alta este sa treci alt scor pe foaie, dupa ce ai calculat set-averajele si ai vazut varianta optima de a se califica cine trebuie :thumbup:

Bogdan, una este sa intri la masa cu gandul de a da meciul, jucand cu baloane si mingi in fileu - aici oricat s-ar vrea nu se poate face nimic - si alta este sa treci alt scor pe foaie, dupa ce ai calculat set-averajele si ai vazut varianta optima de a se califica cine trebuie :thumbup:

Din cate imi aduc aminte , am avut un " schimbator de scor" de prin zona Bucovinei , nu mai stiu exact cum l-am sanctionat? A scapat basma curata?:)

Back
Sus