Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Dacă e 3-2 și schimba la 5 in decisiv e aceași poziție la masă ca și la 3-1.
am vazut si eu de pe hol meciul,de la vreo 6-7 metri de masa..n a existat nici o schimbare de locuri in ultimul set,pop alexandru a punctat decisiv ultima minge si asa s a incheiat..caruia dintre cei prezenti i ar fi trecut prin minte in clipa aia ca se va trece invers rezultatul pe foaie pt ceva ce a fost asa clar pt toti?d l mitar mi a spus de fata cu mai multi ca de aia s a vazut asa,pt ca au jucat 3 mingi demonstrative...dupa ce el castigase..chiar asa?premiera in istoria tenisului?ideea e ca doar dupa disputarea meciului cei 2 au decis asta sfatuindu se dupa ultima minge...
Propun Comitetului Director din Amatur ca aceștia 2 mai sus precizați să nu aibă dreptul de a participa la turnee pe o perioadă de cel puțin 6 luni. Ceea ce s a întâmplat este GRAV, dat fiind faptul ca MUNCA pe care am depus o obținând calificarea mi a fost sabotată rușinos. L-am bătut cu 3 - 2 pe domnul Mitar Marius după o lungă serie de avantaje. De acolo dânsului i a fost ciudă pe mine pt ca nu mă putea învinge la masa de joc. Țin să aduc în atenție si comportamentul acestuia, care a fost sub toată critica. Acest om nu are cei 7 ani de acasă! Nu are niciun respect! Mă trata ca și cum ar fi venit dintr-o specie superioară și ca și cum aș fi fost c?rpa lui de șters pe picioare. LA FINAL, ADAUG FAPTUL CĂ CEEA CE MI S A ?NT?MPLAT MIE SE POATE ?NT?MPLA ORICUI ALTCINEVA, DE ASTA CONSIDER NECESARĂ SANCTIONAREA DISCIPLINARĂ!
Bogdan, una este sa intri la masa cu gandul de a da meciul, jucand cu baloane si mingi in fileu - aici oricat s-ar vrea nu se poate face nimic - si alta este sa treci alt scor pe foaie, dupa ce ai calculat set-averajele si ai vazut varianta optima de a se califica cine trebuie :thumbup: