Sa recapitulam greselile fatale facute de mine la acest turneu pt care am fost denigrat in ultimul hal.....de asa-zisi care ar fi trebuit sa ma incurajeze chiar daca am gresit nu sa arunce cu pietre
1.Ca nu am pus un absent nemotivat-la timp.....eu nu-l consider nemotivat......care nu a fost inscris de mine.....iar cel care l-a inscris m-a anuntat dupa ce erau afisate gr inf.....Acest lucru a fost sesizat pe forum de dl fulop attila...caruia i-am pus 3-0 normal a castigat prin neprezentarea adversarului.La sala nu mi-a spus nimic...la plecare ne-am salutat am dat mana...nu mi-a spus nimic.......JUDECATI voi ca mintea mea este BLOCATA.....
2.A doua greseala fatala.....in gr sup neintentionat....au fost situatii cand s-au intalnit 2 juc din inf.....Daca cel care m-a facut albie de porci pt acest lucru se informa.....asa cum a explicat impecabil Florin......sansele sa hotarasc eu voit acest lucru erau aproape imposibil.....Acest lucru a fost discutat la sala cu jucatorii implicati...si-au dat si ei seama ca nu este nimic intentionat....si turneul a mers mai departe fara probleme iar rezultatele ar fi fost 99% la fel.Acest lucru nu a fost sesizat pe forum de niciun jucator,
3.A treia greseala fatala....am tras la sorti de fata cu alti jucatori...defapt au tras altii.....nu puteam opri turneul sa chem toti jucatorii la tragerea la sorti a eliminatoriilor la open si la amatori inclusiv loc 3-4...ca si la FRTM......DEASEMENEA NICI UN JUCATOR NU A CONTESTAT la sala sau pe forum acest lucru pe care il fac de mult timp....mai ales ca eu nu figuram in eliminatorii.....la ultimele 2 turnee...am decis sa nu ajung in eliminatorii...sa pot gestiona mai bine turneul si sa dau sanse mai bune tinerilor.......
4 .Am fost catalogat recidivist....adica am cazier.........chiar daca am gresit...nu sunt perfect....eu stiu ca dupa 6 luni..la circulatie.punctele de penalizare se sterg....sau cazierul dupa un timp...devine curat.......O sa-i enumar ....alta data pt ca sunt putini ...pe cei care au comentat denigrator la adresa mea si pt ce motive stupide de-a lungul turneelor organizate de mine......ii gasiti si d-voastra in topicurile acelor turnee...din 2013 pana in 2018.....o sa fiti surprinsi de niste aspecte interesante....
P.S ..pt cei care vor senzatii tari puteti sa-l intrebati pe dl Morosanu Vasile-o persoana deosebita....ce mi-a spus mie si altor jucatori ...si cum s-a calificat din gr sup in eliminatorii.....DAR NUMAI PE PRIVAT......si daca va vrea sa spuna.....

,,,eu nu spun nimic sa nu sara amaturul in aer.......
P,S2 La acest turneu am incercat sa implic si jucatori care vin la sala noastra constant dar nu au vrut pana acuma sa participe in amatur
...asa cum am facut cu zeci de jucatori de-a lungul timpului....unul din ex este dl Mihuta Radu care ar fi vrut sa participe dar ...ghinion...are un mic incident nedorit si ma suna ca nu poate veni.Pt mine nu este NEMOTIVAT.....dar daca cineva vrea sa-l puna nemotivat sa o faca.Ar mai fi venit 2 juniori de la sala noastra dar ...ghinion...gripa si temp de 40....Ovari Alex si Zahota Bogdan..pt mine nu sunt nemotivati.......Ar trebui lasat la latitudinea org daca un jucator este nemotivat sau motivat.Daca pe mine nu ma incurca in desfasurarea turneului de ce sa-l pun nemotivat daca omul nu a putut veni din motive corecte.Un organizator care are probleme cu un jucator va spune el acest lucru.
PS 3...Nu am refuzat...NICIODATA ...un jucator la vreun turneu......daca este vreunul sa spuna pe forum.....indiferent ce discutii contradictorii am avut cu ei.......sunt cativa......care dupa ce m-au acuzat de anumite fapte.si m-au denigrat........au venit ulterior la turneele noastre.DA...DA ...nu pot sa tin supararea pe nimeni......asta poate ii defectul meu.....IERT TOTUL.......pt ca asa am fost educat.......si asa sunt educati si copii mei.....sa nu fie invidiosi pe nimeni....sa nu fie frustrati...sa ierte...sa fie buni...!!!!!!DAR un OM adevarat nu se lasa calcat in picioare niciodata!!!!!!
P.S 4...Va rog pe cei care sunteti denigratori de meserie.....oricum nu o sa aveti succes pe termen lung...eventual o sa tulburati apele.o perioada.....pe cei care nu sunteti realisti si echidistanti.....lasati jucatorii sa mearga unde vor ei...este loc pt toata lumea sub soare.....sunt n sali...fiecare merge pe banul lui unde vrea nu este nevoie...sa denigrati persoanele pe care nu le simpatizati.....ADEVARUL IESE TOT TIMPUL LA SUPRAFATA!!!!!Persoanele fara caracter se vor elimina singure!si noi ne bucuram cand scapam de cate una......!!!!!