AmaTur: Turneu A "Cupa Pingpongmania", Oradea - 20.01.2018

AI dreptate Peter....aici se vede cine a urmarit cu buna intentie acest turneu......a doua observatie pertinenta dupa cea a lui Cata......!!!!! a 5-a greseala la acest turneu ...o sa verific...pt ca nu a venit Tic sa-mi spuna ca trebuie sa fie pe 2 nu pe 1......:D..

Daca este asa cu atat mai multe felicitari merita dl Morosanu........care culmea stia ca este pe 2.........!!!!!!..

Incredibil !!!!!!Tic Ioan pe 2 si Morosanu pe 1.......ai dreptate Peter!!!!!!!Culmea amandoi au venit la mine si fiecare stia pe ce loc este.......sigur dupa ......o poveste si intamplari interesante.....la un moment dat Dl Morosanu nu prea mai avea sanse de calificare dupa ce pierduse cu Pituri si era tare nervos.....in fine....grupa foarte tensionata.......:D...Am fost complet paralel la turneul asta.....trebuie sa mai si recunosc....cu toate ca am fost in mare forma ...si meciurile m-au epuizat....iar creierul meu a luat-o razna.......:D

P.S Consider ca si participantii la un turneu trebuie sa se implice ,mai mult iar daca li se pare ceva suspect sa vina sa-i spuna imediat organizatorului...nu pe forum sau mai stiu io pe unde sa merga sa se planga...pt ca dupa este cam tarziu.Organizatorul este si el om iar daca si joaca in turneu este foarte dificil...se poate gresi usor.....Niciodata nu mi s-au intamplat atatea lucruri interesante la un turneu....semn ca imbatranesc....:D....alzheimer......parkinson.......etc......:Va dati seama daca eram eu in locul vreunuia din cei doi....cred ca eram deja arestat....

MORALA....Cu cat turneul este mai mic si putini participanti cu atat problemele sunt mai mari!!!!!!

Marius, banuiesc sa stii si tu ca Popa Octavian a castigat cu 3-0 meciul cu Birtalan , asa ca toti 3 au avut cate 2 victorii, iar Tic are setaveraj +2, deci nu are cum sa fie pe locul 2, lucru care il stia si Dl. Morosanu, ca la tine in fisa, apare pe dos rezultatul, e cu totul altceva, jucatorii am vazut ca isi stiau fiecare locul, indiferent ce ce aparea in fisa.
Am vazut ca ai precizat mai sus, ca la toate concursurile tale tragi la sorti locul 3-4(adica castigatorii grupei 3 si grupei 4, nu se duc automat pe pozitiile 3 si 4 din tabloul eliminatoriu), ceea ce ce foarte bine cateodata sau rau, dar trebuia anuntat lucru asta. Si poate mai important decat anuntul, era ca cei 2 jucatori de pe locurile 3-4 sa fie pusi fata in fata si fiecare cu manuta lui norocoasa sa isi traga locul. Abia dupa aia trebuiau sa traga locurile 2 la sorti, evident si aici fiecare cu manuta lui, sa nu se simta frustrati ca Dl. Blaga, sau cine o mai fi fost pe acolo au tras pentru ei la sorti. In felul asta nu ar mai fi fost jumatate din discutiile de mai sus.

In rest pot aprecia a a fost un turneu puternic (chiar daca nu au venit cei care locuiesc la 100 metri de sala - aici sincer mi-am rasucit gatul ca titirezul cand am iesit de la concurs si pe o raza de aproape 1 km parca nu am vazut locuinte) desfasurat fluent , fara timpi morti si cu un rezultat foarte bun pentru Alesia care probabil cu sau fara micile tale ajutoare la unele concursuri va ajunge o jucatoare mare.

Ultima editare:
Marius, banuiesc sa stii si tu ca Popa Octavian a castigat cu 3-0 meciul cu Birtalan , asa ca toti 3 au avut cate 2 victorii, iar Tic are setaveraj +2, deci nu are cum sa fie pe locul 2, lucru care il stia si Dl. Morosanu, ca la tine in fisa, apare pe dos rezultatul, e cu totul altceva, jucatorii am vazut ca isi stiau fiecare locul, indiferent ce ce aparea in fisa.
Am vazut ca ai precizat mai sus, ca la toate concursurile tale tragi la sorti locul 3-4(adica castigatorii grupei 3 si grupei 4, nu se duc automat pe pozitiile 3 si 4 din tabloul eliminatoriu), ceea ce ce foarte bine cateodata sau rau, dar trebuia anuntat lucru asta. Si poate mai important decat anuntul, era ca cei 2 jucatori de pe locurile 3-4 sa fie pusi fata in fata si fiecare cu manuta lui norocoasa sa isi traga locul. Abia dupa aia trebuiau sa traga locurile 2 la sorti, evident si aici fiecare cu manuta lui, sa nu se simta frustrati ca Dl. Blaga, sau cine o mai fi fost pe acolo au tras pentru ei la sorti. In felul asta nu ar mai fi fost jumatate din discutiile de mai sus.

In rest pot aprecia a a fost un turneu puternic (chiar daca nu au venit cei care locuiesc la 100 metri de sala - aici sincer mi-am rasucit gatul ca titirezul cand am iesit de la concurs si pe o raza de aproape 1 km parca nu am vazut locuinte) desfasurat fluent , fara timpi morti si cu un rezultat foarte bun pentru Alesia care probabil cu sau fara micile tale ajutoare la unele concursuri va ajunge o jucatoare mare.

.....Sorine esti un gentleman de cand te cunosc...De la mine tot respectul!!!!...Vorbesc foarte serios.....Am fost habauc la turneul asta cu toate ca mi-o mers jocul foarte bine.....Am avut mult de lucru in ultimul timp.....Macar este bine ca la open este asa cum era scris adica Tic -loc 1...Morosanu 2......o sa corectez maine rezultatul si clasamentul....pt Pitzuri-Popa Octavian care are 2 victorii iar Loti -0 victorii-nu m-a sunat sa-mi spuna ca a pierdut.Oricum in gr asta o fost o telenovela ...poate stii si tu cate s-au intamplat....sau daca nu vb pe privat cu dl Morosanu sa-ti explice.......!!!!A fost un turneu foarte tare sunt perfect de acord cu tine...si consider ca la ambele categorii primii 4 au fost cei mai in forma.....Multumesc pt aprecierile cu privire la Alesia...ea este inca un copil....are doar 10 ani....intr-adevar foarte talentat...adevarat......este mult de lucru chiar daca mari antrenori mi-au spus exact ce mi-ai spus si tu.....ca are stofa de mare campioana....depinde de ea si sa fie sanatoasa....Eu unul la ora actuala nu mai fac fata nici la antrenamente.......
Alesia mi-a spus ca este de acord sa doneze toate punctele celor care se cred defavorizati la acest turneu...la fel si eu...si nu sunt putine puncte...Noi nu avem nevoie de puncte l...daca cineva se considera defavorizat.....vrem doar nume ....si sa nu fie facute impotriva noastra afirmatii cu rea intentie......De 2 ani vreau sa renunt la organizare de turnee amatur...si nu sunt lasat....de prieteni binenteles...care mi-au zis sa nu renunt......Nu tin la nicio titulatura de niciun fel...din contra eu l-am propus pe TOKOS PAL.acum ceva timp..dupa comportamentul lui corect in primii ani in Amatur 2013-2014...am avut incredere in el.........am fost poate singurul....deci eu chiar l-am apreciat pe omul asta...dar este nevoie de un vot general....altfel nu pot exista nici comitete directoare nici sefi sau sefuleti.....cu credibilitate...SE POT CITI PE FORUM ACESTE PROPUNERI ALE MELE.Spiritul amatur nu sunt eu sau n persoane....spiritul amaturului suntem noi.......toti cei care sacrificam timp sa ne vedem pe la turnee!!!!!!Recunosc ca sunt agresiv in exprimare atunci cand simt ca am dreptate si sunt agresat cu rele intentii....nu sunt perfect...am facut greseli......dar nu cred ca atat de mari incat sa fiu desconsiderat in ultimul hal..

Multumesc tuturor prietenilor care au fost alaturi de noi si la acest turneu....in special lui Joni Ghile care este un om extraordinar.a venit din Austria pt acest turneu....a sponsorizat apa oferita si a vrut sa plateasca si pizza pe care noi o dam de regula ...dar nu am avut timpul necesar sa ma ocup...de acest aspect...!!!!!!!

Multumesc prietenilor -nu putini-...care m-au sunat.....ieri si astazi.....amaturisti care sunt de acord cu mine 100%.....in tot ceea ce fac si am facut pt amatur.....Noi nu depindem de amatur.....lucrul asta trebuie inteles........noi am adus zeci de persoane in Amatur.....pt ca am considerat acest circuit liber de orice influente.....Nu vrem un Amatur cu acte.......VREM UN AMATUR LIBER!!!!!!!!IN care sa existe RESPECT!!!!AM aflat lucruri interesante pe care nu le voi divulga niciodata...despre tot felul de probleme din Amatur...........

TREBUIE sa-l mentionez aici...pt ca a insistat pe DRAGOS TEMELIE-un prieten adevarat caruia ii multumesc pt ca este 100% cu mine si ma sprijina,..Dragos este un om dedicat tenisului de masa din Sibiu si Mediaș 100%....cum putini sunt acuma in Amatur.......Astfel de oameni nu trebuie indepartati de Amatur din contra.....nici el nu este perfect ...poate a gresit......!!!!Mai sunt si alti prieteni care sunt alaturi de noi....pt ca nu sunt singur.....Pingpongmania este un spirit..........noi facem sacrificii imense sa tinem in viata aceasta sala.
Vreau sa mai spun ca vreau sa existe amaturisti care sa se exprime liber sa nu le fie frica sa sustina public pe cineva..sa nu le fie frica ca cineva ii va suspenda....ca nu stiu ce sef amatur....il va penaliza....pt ca Amaturul sunt ei......fara ei nu exista Amatur.....DA...DA TOATA LUMEA VREA SA FIE SEF........!!!!!!dar aici este o alta discutie......
P.S ...cate chestii mi s-au intamplat la acest turneu ...nu mi s-au intamplat in toate celelalte 24 de editii plus alte zeci de concursuri extraamatur....

P.S 2...Niciodata dar ,,,niciodata ...nu am adus vreun repros vreunui organizator dupa ce am participat la zeci de turnee........se poate constata pe forum......chiar daca am participat la turnee unde pur si simplu a plouat pe masa......turnee A plus unde s-au retras jucatori din cauza conditiilor de joc........turneu A plus unde erau 2-3 grade in sala...am jucat cu caciula si geaca.....si am jucat in sali ale statului intretinute de stat..........si nu am vazut atata inversunare impotriva vreunui organizator......Stiu cat este de dificil de organizat astfel de turnee..........

PS 3 Apreciez faptul ca am fost lasat sa scriu absolut ce aveam de spus....sigur aveam si varianta facebook-Pagina oficiala Pingpongmania dar este mai bine aici.Da acest lucru inseamna democratie...numai asa putem sa mergem inainte...sa schimbam ce este rau.......

PS4...RESPECT toti colegii din Amatur dar .....nu am votat-personal niciun comitet indiferent cum s-ar numi.......
ca atare nu pot recunoaste astfel de comitete....Consider ca toti suntem egali in amatur.Se poate vota daca este cazul dupa fiecare turneu daca organizatorul a gresit de cei care au participat la acel turneu...mi se pare cel mai corect,,....Nu este logic si corect ca 4-5 persoane sa ia decizii pentru mii de oameni in conditiile in care au fost votati de cateva persoane.....Nu exista legitimitate!!!!

P.S 5.Am zis ca voi publica o lista cu persoane care ne-au denigrat de-a lungul timpului din motive inexistente uneori sau din invidie etc etc...Aceste atacuri ne-au afectat ca imagine pt cei care nu ne cunosteau dar...interesant au crescut nr clientilor.Judecati voi...!!!!

1.Tokos Pal-odorhei
2.Balogh Gergo-kingpong oradea-a facut o afirmatie INCREDIBILA...PE CARE EU N-O VOI UITA NICIODATA!!!!!se poate citi pe forum -cred ca nu este vizibil pt toti membrii ci doar la sectorul organizatori.......acum ceva timp ca eu imi bat joc de fetita mea Alesia ,mai exista inca o exprimare pe care nu o mai retin..nici nu vreau!!!!!!!!!!!!!Da...este vb de Alesia de astazi....nr 1 juniori 3 in clasamentul FRTM 2017!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3.Varadi Tibor-tibclau oradea
4.Farkas Gabor-ne-am impacat
5.Fekete Istvan-Pitzi-Arad
6.Birtalan Laszlo-ne-am impacat
7.Paius Lilian-originar din Rep.Moldova..abonat fidel kingpong oradea
8.Fullop Attila

P.S 6...Nu cred ca este o pierdere mare daca PINGPONGMANIA se va retrage definitiv din Amatur.....sigur o data cu ea si persoanele care o reprezinta vor cere stergerea tuturor datelor cu caracter personal utilizate in clasamentul Amatur...adica nume....prenume....nr tel......email etc......Sigur ca multi de abia asteapta acest lucru..sa fie sanatosi.....dar in zilele urmatoare.....impreuna cu toti membrii Pingpongmania-mai sunt si altii in afara de mine si Alesia-care suntem cei mai cunoscuti in amatur......vom lua o decizie.Cu parere de rau dupa cele intamplate vazand atata rautate si rea-intentie fara vreun motiv serios eu o sa propun iesirea reprezentantilor Pingpongmania definitiv din Amatur.

Ultima editare:
Dm Marius eu nam denigrat competitia organizat de dm.am vrut sa fiti corect ,ati pus un nemotivat di cauza mea ,nui adevarat din rea intentie sau voit euFulop Attila va spun ca a mai fost unul si stiti despre ce vorbesc ,vezi grupa 1 al lui Nelutu Dirlea .Cei atit de greu sa fi corect!!

Nu trebuie sa ne ampacam ?eu nu sant suparat pe tine ,eu miam spus pasul si atat .Altadata sa fi corect si nu mai ai progleme .Stima !!!!!

Nu trebuie sa ne ampacam ?eu nu sant suparat pe tine ,eu miam spus pasul si atat .Altadata sa fi corect si nu mai ai progleme .Stima !!!!!

Attila draga..eu nu sunt suparat pe tine......Astazi m-a sunat Nelutu care a vorbit cu tine si ti-a zis asa cum am zis si eu......ca era frumos daca nu-ti convine ceva sa vii sa spui organizatorului la fata locului iar daca organizatorul nu te asculta sau vorbeste cu tine obraznic-cum am inteles ca se mai intampla prin tara-.......nu a fost cazul nostru niciodata.....atunci sa vii sa pui pe forum ce ai de zis.In toate cazurile in care am fost denigrat pe forum respectivii jucatori nu au venit la mine in timpul turneului sa reclame ceva iar eu sa nu-i fi ascultat.Asta este reaua intentie!!!!!IO nu zic ca nu am gresit niciodata ....dar sunt dispus sa iau in considerare discutiile doar in cazul in care nu exista rea-intentie si tenta denigratoare.In cazul tau am mai repetat...ai castigat prin neprezentarea adversarului asa cum se face si la FRTM SI LA ITTF......Tot vorbesti de corectitudine....dar tu esti CORECT când vrei sa pierzi INTENTIONAT toate meciurile ca sa te ?ntorci inapoi la amatori......?????????acest lucru mi s-a comunicat de prieteni de-ai tai...si te-ai dat de gol când ai facut isterie pt aceasta victorie la masa verde.../////??????AICI A FOST GRESEALA TA.O alta problema pe care nu o cunosti...VEZI DE ASTA NU-MI PLAC AIA CARE VB FARA SA FIE INFORMATI..........cel care zici ca a lipsit din gr lui Nelutu a ajuns dar când mai erau de jucat doar 2 meciuri din gr si i-am zis ca nu mai are rost sa joace ca nu mai este timp si ca va fi punctat cu 0-3 toate meciurile si nu a avut nimic de obiectat.!!!!!Cum sa-l pun nemotivat daca a venit si a platit???????????MAI TII MINTE CA LA PLECARE AM DAT MANA CA SI PRIETENII ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic!!!!!!!!...Deci cine este corect si cine nu???????Apropo...am vrut sa fac gr de 7-8 la amatori...sa se joace mai mult...dar mi-au spus colegii ca va dura prea mult......

Ultima editare:
Greu de intors la amatori ,daca cistig la cine nui prezent.

Back
Sus