AmaTur: Turneu A "Cupa Pingpongmania", Oradea - 28.07.2018

Pt prietenii care ma intreaba daca Campioana Romaniei juniori III 2018 la FRTM....:D...va fi prezenta ...pot sa spun ca Alesia pleaca luni in cantonament dar se va intoarce vineri seara ca sa poata participa la acest turneu...dupa care saptamana urmatoare va pleca in cantonament cu echipa nationala a Romaniei de minicadeti la un stagiu de pregatire in Ungaria....:D.Este foarte posibil sa mai vina si niste juniori de la CSM Zalău....:D...asa ca pregatiti-va.....

P.S Categoria open/elite va incepe la ora 12.00...dupa terminarea gr inf la amatori....!!!!!

...din Timișoara-Dumbravita se inscrie telefonic la amatori un jucator competitiv....Mircea Hancig

se mai inscrie la amatori Kovacs Iosif din Arad.

Mersi

Ma scuzati ca nu am putut actualiza din timp înscrierile dar am fost plecat la spectacolul de la Cluj-Napoca numit Campionatul european de tenis pt juniori...:D...Cei care nu au fost prezenti macar o zi au avut ce pierde.

P.S MULTUMIM pentru interesul constant din ultimii 5 ani pentru turneul nostru.!!!!Chiar daca nu organizam turneul nostru in sali tip nastase....sau alt nume de politician...chiar daca nu am apelat niciodata la vreun politician sa ne ajute la organizare pt ca noi suntem apolitici si consideram ca orice politician are un scop in a ajuta pe cineva.....suntem mandri ca putem oferi o oaza de bucurie pingpongistilor maniaco-amatori....:D

..telefonic se inscrie la amatori din Ploiești Ene Florin....

P.S CRED CA LA AMATORI SE ANUNTA UN RAZBOI in toata regula.....:D

Pop Gabriel - Oradea - Avansati

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Dl profesor Curpas Nelu vine tare pe turnanta....si se inscrie pe ultima suta de metri.....:D....la ora aceasta se antreneaza...la PPM.....:D

cu mare placere,,, :) Dani Leo Open > Arad>

Potrivit astrologilor in noaptea dinspre 27 spre 28 va avea loc cea mai lunga eclipsa totala de luna din sec XXI....... Ceva interesant si funny....

Cu mare parere de rau se retrag din Lugoj Schiopulescu Ion,Ternauciuc Adrian si Stoica Ioan Florin ! Din 3 masini nimeni nu poate sa mearga la Oradea ! Marius ne revedem cu placere la urmatoarea intrecere !!!

Back
Sus