Sanyi
boboc
Se retrage: 87. Zalanyi Sandor, Cluj Napoca Incepatori
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
- ultima retragere joi, 09.08.2018, ora 21,00,
- retragerile după termen vor fi penalizate cu 2 puncte: R2,
- absenții vor fi penalizați cu 3 puncte: N.
Cum va continua concursul de Open dupa desfasurarea gr inf? Am cautat precizari in post 1,poate nu am citit eu atent
LOGISTICĂ: 20 de mese
La orele 9:00 va începe categoria OPEN (12 grupe pe 18 mese, jucând 2 grupe alternativ pe 3 mese + o grupa pe 2 mese), iar la orele 12:30 va începe categoria AMATORI (cu 16 grupe pe 16 mese).
- Grupe și tablou:
- Grupe inferioare de câte 5-6 jucători ...; se califică primii 4;
- Tablou eliminatoriu...; plasarea pe tablou a locurilor 2, 3 și 4 din inferioare se face prin butonul auto al programului AmaTur (by Apian).
Oricum, o sa avem rugamintea catre openisti ca incalzirea s-o avem numai intre orele 08:00-09:00, o sa trebuiasca sa ne grabim un pic, ca sa incercam sa terminam si un tur de eliminatoriu inainte de inceperea turneului amatorilor.
La open vom avea 13 grupe, se califica in eliminatorii 13x4=52, astfel vor avea bye castigatorii primelor 12 grupe, ceilalti 40 de calificati urmand sa joace primul tur de eliminatorii, dupa care vom juca in primii 32, apoi in optimi, sferturi, etc. (Ca si interval orar, partea de dupa primul tur ar dura aproximativ intre orele 13:00-17:00).