Tin sa precizez ca dorinmo nu vorbeste in numele mei si ca, desi ii multumesc ca a pus problema asta, nu l-am rugat sa o faca, pt ca nu stiu cui ii apartine acest nume de utilizator si nu am discutat nimic cu el legat de aceasta problema. Este posibil sa te cunosc, Dorin, insa stiu sigur ca nu am discutat nimic cu tine pe problema asta. Am discutat doar cu 2 persoane faptul ca nu am urmarit postarile pe site ( in afara de prima zi cand a fost afisat turneul si cand am citit ca inscrierrea e in ordinea clasamentului, la fel ca la toate celelalte A+ ) si ca, din cauza asta, m-am inscris cu 3 ore mai tarziu decat trebuia. Nu am facut si nu am de facut nici un repros la adresa organizatorilor. Este adevarat ca am facut pur si simplu exchibitii ca sa ajung la acest turneu, rezervandu-mi si masina si amanandu-mi toate urgentele de luni, la fel cum este adevarat ca am stat linistit stiind ca am asigurata participarea, insa nu am facut nici un repros nimanui. Este adevarat ca nu mi-a trecut prin cap ca se vor schimba regulile si ca nu am avut timp sa urmaresc postarile organizatorilor, insa in cele doua discutii pe care le-am avut pe tema asta mi-am asumat vina si am acceptat situatia. Desi multumesc pentru intentie, as prefera sa nu se mai foloseasca numele meu pentru reprosuri la adresa organizatorilor, cat timp eu nu am nici un repros de facut.
Imi cer scuze, dl Costica, dar reprosul este al meu si mi-l asum, numele dvs l-am folosit pentru ca era cel mai elocvent in situatia de fata ( a fost doar un exemplu, intradevar nu ne cunostem , va stiu doar de pe la turnee, unde mi-a placut cum jucati dar nu am discutat niciodata cu dvs), dar si eu si alti cativa suntem in aceeasi situatie cu a Dvs, ne-am bazat pe niste reguli pe care le stiam care intre timp au fost schimbate.
Nu stiu de ce se mai face regulament daca tot nu se respecta.
Imi cer scuze inca o data.
Cu stima,
Dorin