AmaTur: Turneu A+ "Cupa Prahova", Blejoi - 02-03.06.2018

Foarte interesant ca vor ramane afara cei mai multi la categoria cea mai superioara, Elite... Se pare ca deja 20 de mese nu sunt suficiente pentru un A+. Ar trebui regandit locatiile unde se pun turneele A+ .

Cu parere de rau se retrage de la categoria ,,Incepatori,, Neacsu Gabriel din Cocorastii Mislii. O criza de sciatica venita inoportun, ma impiedica sa ajung! Succes tuturor concurentilor si curaj organizatorilor!

1. Negrea Mihai , Ploiești - INCEPATORI
2. Micu Alexandra, Ploiești - INCEPATORI

Mai am 2 locuri în mașină pentru duminică, cu plecare la ora 7.30 din București - Blejoi și retur! Tel: 0770 679 617.

Bogdan origanizatorul
E ca m am retras degeaba?
Ca vad ca pe MP intram lejer
Pana mea

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cu groaza ma gandesc la intoarcere....dupa ora 19 nu prea mai sunt trenuri, autobuze...macar sa ajung pana acolo!;)

Se retrage Jurje Alex - Almasu Mare -Elite (probleme de sanatate)

O rugaminte la organizatori, deoarece s-a retras colegul nostru Jurje Alex si am vazut mai sus ca s-a retras si dl. Bauer tot de la elite, avem un alt coleg Popa Octavian care este al doilea pe lista de asteptare, si teoretic ar fi sa intre pe lista principala. Deorece trebuie sa mai rezervam un loc de cazare a-s dori sa confirmati daca e posibil lucrul acesta pana diseara.

Back
Sus