Scuze ca intervin, dar tocmai persoanelor cu handicap trebuia sa le faceti discriminare. In toate societatile moderne se cunoaste situatia lor, au facilitati de tot felul, sunt ajutati sa le fie viata cat mai usoara. In schimb, din cate inteleg eu, ati pus o persoana cu dizabilitati, care poate sa vina de la cateva sute de km, sa plateasca taxa intreaga, sa beneficieze doar de o apa si o cafea, pe bon, si sa prinda o masa, citez din memorie, "pe apucate". Vi se pare normal? Referitor "cifra" cu zerouri pe care o aveti restanta, nu cred ca de aici o veti acoperi. Sunt turnee in tara la care taxa de inscriere e mai mica si se ofera mai mult decat o masa "pe apucate" si un flyer la o firma de pizza.
Sorine se pare ca esti foarte prost informat,si se pare ca esti si rautacios prin tonul tau.
1.Am spus si o repet nu fac nici un fel de discriminare.
2.In toate societatile moderne acolo unde traiesc eu de foarte multi ani aceste facilitati aratate persoanelor cu dizabilitati nu sunt in defavoarea altora si sunt cu scopul de a le facilita si ai sprijini in desfasurarea activitatii lor.
Cand intra intr-o parcare cu plata si cu bariera platesc cum.plateste toata lumea,dar facilitatea o are ca locul de parcare este situat in apropierea spatiilor de acces cu loc marcat.Intrarea intr-o toaleta publica cu taxa este pt. toata lumea,facilitatea pentru persoanele cu dizabilitati este ca au o toaleta special conceputa pt ei cu toata tehnica intrajutorare.
La toate turneele mele care am participat international toate persoanele au achitat taxa de concurs.
Si sunt foarte multe exemple pe care ti le pot da si bineinteles si demonstra.
Si bineinteles cum imi zicea si Domnul Balaj el vine la turneu cu Mercedes ML si nu taxa de participare e un impediment al lui sau a lui Nelutu Dirlea ci mai degraba lipsa unei rampe sau a lipsei disponibilitatii organizatorului de ai deschite poarta unde e rampa.etc.etc.
3.Taxa de turneu reprezinta dreptul participantului de a participa la acel turneu si nici decum accesul la facilitatiile oferite de organizator.
4.Despre sintagma "pe prinselea" nu cred ca are rost sa discutam ca din raspunsul tau se vede "din avion " ca nu ai inteles-o si nici nu o vei intelege asa ca ma limitez doar la a-ti explica sintagma "din avion" care inseamna "se vede de la departare" sau "este foarte clar" cu sensul.de a intari o expresie.
5.Daca mi-se pare normal ca toti participanti adulti sa plateasca o taxa echitabila si identica indiferent de sex,apartenenta politica,religioasa, stare biologica ,rudenie cu organizatorul sau oricare alta diferenta de orice natura intr-o societate capitalista in care traim,raspunsul meu este DA.
6.Se pare ca termenul.de taxa de participare inca nu il intelegi.Daca taxa de intrare la cinema garanteaza si calitatea filmului si starea in care te afli tu dupa vizionarea unui film ar trebui sa fim majoritatea dintre noi cu gura pe caserita care ne-a incasat banii sa ne returneze macar o parte din ei ca nu am fost satisfacuti pe deplin.
7.Sper Sorine ca am reusit sa ma.fac inteles si sa iti schimb pozitia asta un pic controversata despre mine.
Succes in continuare la organizare de turnee alaturi de iubitori din Tg.Mureș.