Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
Sper să nu se anuleze concursul din cauza virușilor ..... să ajung și eu la 300 participări. Pe urmă, mai vedem ce se va întâmpla ... Poate mai adăugați câțiva lei la taxă pentru cheltuieli în legătură cu o igienizare suplimentară a sălii și a spațiilor aferente.
Sper să nu se anuleze concursul din cauza virușilor ..... să ajung și eu la 300 participări. Pe urmă, mai vedem ce se va întâmpla ... Poate mai adăugați câțiva lei la taxă pentru cheltuieli în legătură cu o igienizare suplimentară a sălii și a spațiilor aferente.
Dintre atât de mulți cercetători de pe planetă, s-a g?ndit careva că ar trebui să se testeze rezistența virusului la ...... palincă? Răspunsul este .... DA ..... eu m-am g?ndit ..... din păcate nu sunt cercetător în domeniul ingineriei genetice sau măcar apropiat testărilor pe viruși ...... în schimb îmi place palinca ....