Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
..Dane, este posibil ca in viitorul apropiat sa apara turnee particulare in care sa nu fie nevoie de nici un clasament, unde nu o sa conteze MP.. si unde sa poata avea acces orice jucatorDan Petrov ,elite ,București daca se poate sa particip fara sa fiu punctat in circuit,daca nu asta este
..Dane, este posibil ca in viitorul apropiat sa apara turnee particulare in care sa nu fie nevoie de nici un clasament, unde nu o sa conteze MP.. si unde sa poata avea acces orice jucator
..Acum, in Amatur, daca iti exprimi liber o opinie, sau pui o intrebare incomoda esti exclus imediat.. (Jurescu Sorin e ultimul caz,.. incredibil.. acelas reflex ca in epoca de trista amintire)
A fost un turneu de vis,cu defilare ca pe vremea lui nea Nicu săracu./pe urma s a mai reușit o chestie fantastica acolo,cică s a separat gr?ul bun de neghină,iar pleavă amaturului a zburat în v?ntul rece al toamnei in cele 4 colturi ale țării.Pai Dănuț, am văzut ca și programul artistic de la turneul final a fost tot de inspirație de trista amintire. Concurenți âmbrăcați în rosu, galben și albastru. Cred ca ar fi mers și niște litere scrise din trupuri de amaturist printre mese. De pilda cuv?ntul Amatur scris cu culorile tricolore. Ar fi dat bine.
Bine ca nu m-am dus.
..Dane, este posibil ca in viitorul apropiat sa apara turnee particulare in care sa nu fie nevoie de nici un clasament, unde nu o sa conteze MP.. si unde sa poata avea acces orice jucator
..Acum, in Amatur, daca iti exprimi liber o opinie, sau pui o intrebare incomoda esti exclus imediat.. (Jurescu Sorin e ultimul caz,.. incredibil.. acelas reflex ca in epoca de trista amintire)
A fost un turneu de vis,cu defilare ca pe vremea lui nea Nicu săracu./pe urma s a mai reușit o chestie fantastica acolo,cică s a separat gr?ul bun de neghină,iar pleavă amaturului a zburat în v?ntul rece al toamnei in cele 4 colturi ale țării.
Doare?A fost un turneu de vis,cu defilare ca pe vremea lui nea Nicu săracu./pe urma s a mai reușit o chestie fantastica acolo,cică s a separat gr?ul bun de neghină,iar pleavă amaturului a zburat în v?ntul rece al toamnei in cele 4 colturi ale țării.