AmaTur: Turneu A "Cupa PRO TM", Giurgiu - 10/11.11.2018

Turneu de calitate, ,, populat" cu oameni pe masura! Felicitari tuturor, organizatori, castigatori, participanti! Promit ca data viitoare cand voi mai participa, imi voi lua si paleta d-acasa, multumind cu aceasta ocazie celor ce au avut bunavointa in a-mi imprumuta ,, obectul muncii", pentru a face figuratie la masa de joc!:):)

multumesc Patrick, esti un baiat "super" - din decembrie suntem colegi la OPEN pentru cateva luni
sper sa ajungi la ELITE in primavara - asta ca sa am o viata la open mai usoara...
-------------
sper sa pot veni la avansati sau la open FIENI ... dar cu alt "look" la paleta - dar tot ofensiv

multumesc Patrick, esti un baiat "super" - din decembrie suntem colegi la OPEN pentru cateva luni
sper sa ajungi la ELITE in primavara - asta ca sa am o viata la open mai usoara...
-------------
sper sa pot veni la avansati sau la open FIENI ... dar cu alt "look" la paleta - dar tot ofensiv
Mulțumesc frumos Dl Campean!
Tot respectul :)
Cred ca o sa am eu cu dvs viata grea la Open :)
Drumul spre elite e greu..

Trimis de pe al meu SM-A530F folosind Tapatalk

Salutare tuturor, un turneu excelent gestionat de Cornelus si sotia lui intr-o atmosfera placuta, tin sa-l felicit si eu pe dl Campean pentru jocul prestat si locul ocupat. Asteptam urmatorul turneu la Giurgiu.
Ps Chiar si meniul a fost unul reusit...

Back
Sus