AmaTur: Turneu A "Cupa PRO TM", Giurgiu - 21.07.2018

Florin Guluta București, avansați

Trimis de pe al meu Redmi Note 3 folosind Tapatalk

Draga Cornele fii rezonabil si pune-i pe cei 16 elitisti la locul lor. Sunt sigur ca multi openisti isi refuza participarea datorita sanselor minime de a viza o victorie macar la acest turneu . Suntem o tara de fraieri , dar nici asa! Sunt conditii de mai bine, vrem sa jucam, nu sa fim prostiti ! Sinceritatea mea sper sa ajute, nu viceversa ! Mult respect.:sad:

Draga Cornele fii rezonabil si pune-i pe cei 16 elitisti la locul lor. Sunt sigur ca multi openisti isi refuza participarea datorita sanselor minime de a viza o victorie macar la acest turneu . Suntem o tara de fraieri , dar nici asa! Sunt conditii de mai bine, vrem sa jucam, nu sa fim prostiti ! Sinceritatea mea sper sa ajute, nu viceversa ! Mult respect.:sad:

O sa iti raspund nea Gigi tocmai pentru ca si eu te respect, probabil si mai mult. Din pacate este un turneu micut disputat pe numai 12 mese, taxa este si ea destul de mica. Cei 16 elitisti nu sunt sigur ca raman pana la inceperea turneului, se pot transforma in 12-13 persoane.
Si nu vrea nimeni sa te prosteasca, inca de la inceput scria in anunt ca se joaca amestecat, probabil nu ai fost atent. Mai ai timp insa sa te retragi si sper sa nu o faci tot Joi la ora 21 fix ca la turneul trecut.

Ultima editare:
Bodeanu Marius - Giurgiu - incepatoti

Trimis de pe al meu FIG-LX1 folosind Tapatalk

La capitolul respect stam toti amaturistii BINE. Eu tresalt de bucurie ori de cate ori te descopar in grupa mea de inferioare si fac tot posibilul sa zambesti - atat de frumos - dupa meci. Esti particica din inima mea. Ce am propus , deocamdata, cred ca este o solutie pe placul a 50% din openistii-avansatii de sacrificiu deja inscisi. Tu iei decizii, tu vei vedea la data competitiei daca a fost o alegere buna. Respect.

Se retrage Paul Cosmin Sebastian - avansati

Ne retragem, Rosoga Ana si Rosoga Liviu.
Succes, tuturor!

Trimis de pe al meu SM-G950F folosind Tapatalk

O intrebare:
- cum se puncteaza amestecul Open/Elite (presupun ca dupa turneu Clasamentul final Open/Elite se defalca in doua clasamente - unul Open,unul Elite si fiecare jucator este punctat in functie de pozitia ocupata?)

O intrebare:
- cum se puncteaza amestecul Open/Elite (presupun ca dupa turneu Clasamentul final Open/Elite se defalca in doua clasamente - unul Open,unul Elite si fiecare jucator este punctat in functie de pozitia ocupata?)

Se puncteaza dupa grila de la Elite. Un singur punctaj.

E ciudat ;unii openisti vor intalni doi elitisti in grupa inferioara si trei openisti si daca vor iesi din grupa vor fi evaluati ca si cum ar fi iesit din grupa inferioara intr un turneu de elite;asta nu pare in regula.

O intrebare:

Salut, intra pe clasament amatur, apoi la info si ai sa intelegi cum se puncteaza

Petrica, primele 3 grupe vor avea 3 elitisti in grupa, ultimele 4 cate 2 elitisti.Cum mai pot pleca toti cu sanse egale?Vorbim de principiu acum.
Turneul ar trebui sa aiba ori 14 elitisti, ori 21 ca sa fie repartizati in mod egal.

Back
Sus