Cornel 67
organizator tehnic
Mda ,noroc cu nevasta-sa ca altfel![]()
Recunosc Danut ca m-a ajutat sotia foarte mult, ii multumesc public.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Mda ,noroc cu nevasta-sa ca altfel![]()
Cornel, poate nu au fost cele mai bune conditii de joc dar a fost vorba de factori naturali... S-a mai intamplat si la Gura Humorului si in alte parti... Deci, trebuie sa fim intelegatori!Din pacate am avut ceva probleme cu lumina la sala datorita furtunii iscate. Se pare ca au fost variatii mari la curentul electric, mie acasa mi-a ars centrala. Bine ca nu am ramas definitiv fara lumina. Imi cer scuze participantilor pentru lipsa de lumina din unele momente ale turneului, au dat dovada de multa intelegere continuind sa joace chiar daca se vedea foarte greu in sala. Vreau sa le multumesc pentru amabilitate. Spre sfarsit nu au mai fost probleme.
Cam asta a fost ieri la Giurgiu. In perioada de varf a furtunii apa a intrat si in sala.
![]()
Cornel, poate nu au fost cele mai bune conditii de joc dar a fost vorba de factori naturali... S-a mai intamplat si la Gura Humorului si in alte parti... Deci, trebuie sa fim intelegatori!
Ca intotdeauna, ai facut tot posibilul sa fie bine... ca sa nu fie rau!
Felicitari! Atat tie cat si sotiei tale!!!
Trimis de pe al meu Huawei Mate 10 PRO folosind Tapatalk
Bună ziua,
Mulțumesc Cornel pentru efortul depus care a dus la buna desfășurare a turneului. Mulțumesc tuturor constantenilor, giurgiuveni lor și năvodarenilor(aici l-am inclus și pe Domnul Mitrea) pentru suport. Voi reveni oricând cu plăcere la Giurgiu!
Multumesc Costica. Anul trecut la turneul din Iulie a fost cea mai mare caldura din ultimii ani, 45 de grade la umbra, cod rosu. Noroc cu aerul conditionat.
Anul asta a fost cea mai a naibii furtuna de anul asta in Giurgiu. Se pare ca am ghinion.
Va multumesc pentru intelegere, stiu ca tu ai jucat in zona intunecoasa inferioarele. Si a naibii lumina de la 9 seara pana am terminat luminile au fost perfecte, se poate verifica si pe Facebook la filmarile pe care le-am facut.
Dnu Cimpean,uitat tricou negru DOMYOS zona masa 4 - ma adresez celor care au ramas dupa ora 9,30pm / se ofera recompensa / CAMPEAN ADRIAN 0724279816
exista si maxi taxi 17 lei.....dus