Cupa Romaniei Miercurea Ciuc 9 iun

Sa nu crezi ca am vrut sa zic ca tu ai vreo implicare....dar in momentul cand au inceput grupele superioare s-a constatat ca grupele initiale nu au fost egale si nu se poate aplica sistemul initial care a zis Lorant ca a fost facut de tine.
Te-am amintit un mesaj nu ca sa te acuz de ceva ci doar pentru ca tu esti cel care gestioneaza circuitul si sa iti zic parerea mea ca nu are rost sa complicam sistemul

salut

salut

ma fratiilor ce aveti cu mine.vad ca se vorbeste pe la spate ca eu am dat meciul la zamblau in turneu de la Alesd.filo cred ca gresesti daca ai stii tu ce durere am avut la piciorul sting la turneu de la alesd nu ti-as dori sa o ai .aproape am folosit un tub de ben gay si lumea din sala a vazut.eu ca favorit nr 2 nu stiu si nu ma intereseaza pe ce loc sint ca vad ca la clasament tot in minus iau puncte intreb si eu ca n-am voie sa pierd meciuri?oricum filo eu am avut o impresie buna despre tine dar.........nu stiu ce sa scriu sau sa -ti spun.mai bine nu deschid gura ca sa zic si eu de niste meciuri aranjate de tine la unele turnee.nu vreau scandal intre noi eu vreau sa ne intelegem si sa fim uniti si sa ne bucuram cind ne intilnim.
vreau odata si odata sa se lamureasca sistemul de joc ca nu exista un turneu unde sa nu ne certam.

Re: salut

NICOVALA CUGIR a spus:
... vad ca se vorbeste pe la spate ca eu am dat meciul la zamblau in turneu de la Alesd ...
Hmm, poate imi dai si mie un meci cindva, dar numai daca ne intilnim in eliminatorii, ca in rest ma descurc... :D

NICOVALA CUGIR a spus:
ma fratiilor ce aveti cu mine.vad ca se vorbeste pe la spate ca eu am dat meciul la zamblau in turneu de la Alesd.filo cred ca gresesti daca ai stii tu ce durere am avut la piciorul sting la turneu de la alesd nu ti-as dori sa o ai .aproape am folosit un tub de ben gay si lumea din sala a vazut.eu ca favorit nr 2 nu stiu si nu ma intereseaza pe ce loc sint ca vad ca la clasament tot in minus iau puncte intreb si eu ca n-am voie sa pierd meciuri?oricum filo eu am avut o impresie buna despre tine dar.........nu stiu ce sa scriu sau sa -ti spun.mai bine nu deschid gura ca sa zic si eu de niste meciuri aranjate de tine la unele turnee.nu vreau scandal intre noi eu vreau sa ne intelegem si sa fim uniti si sa ne bucuram cind ne intilnim.
vreau odata si odata sa se lamureasca sistemul de joc ca nu exista un turneu unde sa nu ne certam.

Am sa te rog sa precizezi meciurile de la turnee aranjate de mine.
Oricum zici ca nu vrei scandal dar vad ca-l incepusi.
Sa fie scandal atunci.

Pina nu cad primele bombe, o ramura de maslin e mai buna ... :wink:

Neintelegerile trebuie rezolvate de fiecare data PE LOC, altfel se induc tensiuni si amintiri / povesti de la un turneu la altul ... si TOTI AVEM DE PIERDUT !!!

Sistemul actual pe care-l avem trebuie perfectionat ... fara indoiala.

Aici trebuie venit cu idei si metode coerente ... + transparenta TOTALA, pentru ca organizatorii sa nu fie sub presiune / blocati in cazuri particulare.

Multumim foarte tare CRS2. Acest subiect ar fi meritat chiar un topic al lui, in care sa se discute despre medicatiile folosite de sportivi. Iata am invatat un lucru nou: se poate muri chiar si in urma unor supradozaje de medicamente cu aplicare externa, in urma acumularii de substanta activa in sange (in acest caz Methyl Salicylate), sau ca urmare a combinarii nefericite a unor principii continute de mai multe medicamente luate in acelasi timp. Inca odata multumiri pt ca te-ai gandit sa atragi atentia asupra acestui subiect :!:

Back
Sus