Cupa Romaniei Miercurea Ciuc 9 iun

felicitari

felicitari

Felicitari organizatorilor si tuturor care au contribuit la reusita acestui turneu.
A fost un turneu care cred ca a reusit sa adune aproape toti jucatorii buni din AMATouR.
Am vazut meciuri deosebit de frumoase de un bun nivel tehnic, viu disputate, dar mai ales foarte strinse, disputate pina la ultima minge, rasturnari spectaculoase de scor, revanse luate in eliminatorii dupa pierderea meciului in grupa. meciuri decise de un tus, un fileu, am vazut de toate.
A fost super!!!!! :D :D :D :D :D :D

SALUT!

Da a fost un turneu reusit multumita si voua care ati venit sa participati din toate colturile tarii!!

Iata clasamentul pana la locul 16(restul mai tarziu de la filo):
1.TOTH LASZLO
2.NISTOR DOREL
3.RUSU STEFAN
4.APIAN FLORIN
5-8. OPINCARU MARCEL
OPINCARU MARIUS
ERDOS FERENCZ
SOOS DEZSO
9-16.BOESCU TINEL
IVAN ALEXANDRU
ZAMBLAU IONUT
BACOTIU CIPRIAN
FARKAS LORANT
NITU BOGDAN
GARAZ MIRCEA
ACSINIA CATALIN

salut

salut

felicitari organizatorilor,tineti tot asa si sa faceti turneu final la Ciuc. a fost super

Da, conditii excelente pentru turneul final la Miercurea-Ciuc !!
Din toate punctele de vedere.

Super turneu, cu meciuri lungi si disputate, plus ca au fost cele mai frumoase cupe pe care le-am vazut in Amatour.

Organizare perfecta,meciuri foarte disputate.
Un concurs reusit,felicitari celor din Ciuc.

Super turneu...am avut de invatat,o sa mai am,o sa ma stradui sa invat...multumesc la toti participantii,organizatori,Filo...,in mod sigur o sa ne revedem !
Este super ok sa ai privilegiul sa participi la un asemenea turneu!
Va multumesc !

As dori si eu sa felicit organizatorii turneului!!....Nu pot totusi sa nu critic un pic sistemul de joc are a fost ambigu si nascator de interpretari!!!
Sper ca pe viitor sa se lamureasca si aceste mici amanunte.Sa se shtie inainte cat de cat ce se va juca nu sa se faca cum zice unu sau altu!!!...nu vreau sa critic organizatorii de la ciuc ei au fost prinsi la mijloc fara vina lor!!!
PS trebuie sa i multumesc lui toth ca mi-a dat meciul de la alesd(nu as fi castigat corect dupa parerea unora.....poate nu o sa castig vreodata corect) si cred ca dorel trebe sa imi multumeasca ca i-am dat meciul la ciuc.....:))..si multi altora la care le dau meciuri la turnee
Hai sa fim seriosi filo si sa terminam cu fantomele astea de sisteme care dau nastere numai la discutii.
Sper ca acest post nu a suparat pe nimeni dar era o chestie care trebuia spusa

Credeam ca numai pe " gheata" sinteti buni , dar m-am inselat , Bucureștiul va felicita ptr. organizare si tot ce a cuprins acest turneu .
Astept si eu poze si clipuri de la cei care au facut .

Multumesc

Clasamentul si punctajele turneului le gasiti pe site-ul circuitului incepand de miercuri dimineata.

tycutz a spus:
As dori si eu sa felicit organizatorii turneului!!....Nu pot totusi sa nu critic un pic sistemul de joc are a fost ambigu si nascator de interpretari!!!
Sper ca pe viitor sa se lamureasca si aceste mici amanunte.Sa se shtie inainte cat de cat ce se va juca nu sa se faca cum zice unu sau altu!!!...nu vreau sa critic organizatorii de la ciuc ei au fost prinsi la mijloc fara vina lor!!!
PS trebuie sa i multumesc lui toth ca mi-a dat meciul de la alesd(nu as fi castigat corect dupa parerea unora.....poate nu o sa castig vreodata corect) si cred ca dorel trebe sa imi multumeasca ca i-am dat meciul la ciuc.....:))..si multi altora la care le dau meciuri la turnee
Hai sa fim seriosi filo si sa terminam cu fantomele astea de sisteme care dau nastere numai la discutii.
Sper ca acest post nu a suparat pe nimeni dar era o chestie care trebuia spusa

Mai sa fie, sunt acuzat si de organizarea unor turnee la care nu am participat. Ai tupeu cu carul vad. Cat despre concursul de la Alesd eu nu am nimic de comentat ca vad ca ai zis tu chestia ce trebuia spusa.

Back
Sus