Cupa Romaniei Miercurea Ciuc 9 iun

Re: salut

Re: salut

NICOVALA CUGIR a spus:
mersi pt raspunsul scurt care mi-ai dat.Atunci sa vine cei din Adjud

Am sa te rog sa nu ma provoci in legatura cu Radu Serban.........daca vrei detalii da-mi un telefon.

marius a spus:
Filo cum ramine cu Verdeanu Andrei?
Ivan Alex (meriti un premiu fair play) a spus ca poate sa vina si el ca fiind cel mai bine clasat junior fara drept de participare.
Am dori un raspuns ca sa stim cum ne organizam.

Pai eu sunt de acord sa vina dar pana joi lista de inscrieri este deschisa si daca se inscrie inca 3 s-au cam epuizat locurile, si daca il accept pe el atunci trebuie sa accept si un junior sub 14 ani (care ar fi o categorie distincta nu?) deci joi seara stabilim lista finala cu cine vine si cine nu.

Nu ma intelegeti gresit, mie nu imi pasa in mod deosebt cine vine si cine nu dar daca toti cei care ar dori sa vina ar si veni am depasi cu mult capacitatea salii lucru care ar scadea nivelul si calitatea organizatorica a turneului, deci in consecinta turneele A+ le vom face in sali cu minim 8-10 mese, dar de data asta trebuie sa ne rezumam la un numar de 48.

Ar fi fost normal din moment ce eu am pierdut cel mai mult timp, nervi si bani pentru acest circuit sa imi asum dreptul de a avea un invitat la acest turneu...........

marius a spus:
Si eu propun sa mai vina cineva din Adjud.
Glumesc! :D :D
Cine este cel mai in virsta participant?
Are cineva din cei care participa peste 50. Filo a spus ca poate participa cel mai bine clasat jucator care are peste 50 de ani.

Aveti cunostinta cam cine ar fi? (eventual cel mai varstnic participant)

Propunere

Propunere

Propun ca pentru anul care vine sau cind se va considera ca este bine Turneele A+ sa fie punctate separat , adica sa nu mai fie incluse in "cele mai bune 5 din ultimele 7A"
Cred ca s-ar mai aseza clasamentul, nu numai datorita Turneelor A si B

triumph a spus:
sistemul de joc care este?

Va fi un sistem de joc adaptat la 6 mese (deci 6 grupe), calificati 4, grupe superioare, eliminatoriu de 16.

2din3 sau 3din5 in grupele inf. ?

dar raman 12 in eliminatoriu, ceea ce nu i bine!

triumph a spus:
2din3 sau 3din5 in grupele inf. ?
dar raman 12 in eliminatoriu, ceea ce nu i bine!

3 din 5 cu eliminatoriu de 16 cum am precizat.

Cred ca Filo a vrut sa spuna ca vor 6 grupe superioare de 4 jucatori din care se vor calica direct primii 2 clasati si inca 4 jucatori de pe locul 3 din 6 grupe ( 4 din 6).
Daca nu am inteles eu bine, Filo te rog sa ma corectezi.

marius a spus:
Cred ca Filo a vrut sa spuna ca vor 6 grupe superioare de 4 jucatori din care se vor calica direct primii 2 clasati si inca 4 jucatori de pe locul 3 din 6 grupe ( 4 din 6).
Daca nu am inteles eu bine, Filo te rog sa ma corectezi.

Nu mai spun nici un sistem de desfasurare ca cu siguranta vor fi cativa care o sa-l `smechereasca` dar nu va fi exact asa, chiar daca va fi asemanator.

Care este situatia lui Rusu Stefan, Camarasiu si a lui Sorohan de la Cluj?

Vin sau nu vin?

Cum am 301 ani nu mai particip.
Pentru Filo, cu simt de raspundere, Iordachi Adrian-Adjud, nu mai particip :!:

Am vorbit cu Suta Valentin (organizatorul de la Curtea de Argeș) si va veni si el cu ceva surprize pentru concurenti............

deci pana acum 45 confirmati.

filo a spus:
Care este situatia lui Rusu Stefan, Camarasiu si a lui Sorohan de la Cluj?
Vin sau nu vin?

Am vorbit cu Rusu Calin si cei 3 vin in principiu deci inscrierile sunt inchise, inscrieri ulterioare sunt posibile doar daca din cei inscrisi se retrage cineva.

Confirmarea de participare de la Cluj

Confirmarea de participare de la Cluj

Stefan Rusu,Camarasiu Tiberiu,Sohoran Anca vor fi prezenti la Miercurea-Ciuc la Cupa Romaniei si Calin Rusu.
Ne vedem acolo toti! Sa aveti drum bun pina acolo!

Back
Sus