Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Cate meciuri ati reusit sa jucati pana acum dl.MIRCEA?mircea.garaz a spus:La Bistrița se ""tamponeaza"" din greu dar numai la masa de joc!
Doar in cazul in care se retrag 30/40 dintre primi. :thumbup:mircea.garaz a spus:Gugu joaca,spera sa joace finala!
De 30 minute au inceput superioarele....Antal Denes a spus:S-au terminat inferioarele ?
inca nuAntal Denes a spus:Se cunoaste perechile la eliminatori?
chiar ,unde e tata?Myster Forhend a spus:As vrea si eu daca se poate sa aflu cate ceva de tata ca , nu dau de el la telefon. Joaca? a intrat la masa? cum se descurca?
Multumesc
nu te supara,daca tu ai 41 ani,tata cat are :?: :?: :?:Myster Forhend a spus:nu s-a calificat din superioare((. asta e.
. data vitoare
Cine a avut timp...a urmarit si meciul de fotbal,dar mai interesante au fost meciurile de tenis :lol: :clap:zoltikaa a spus:Pe langa concurs lumea s-a putut uitat si la meciul de fotbal?![]()
S-au terminat grupele superioare, au inceput eliminatorile...,nu cred ca mai dureaza foarte mult.Antal Denes a spus:In ce faza s-a ajuns ?
S-au terminat grupele superioare, au inceput eliminatorile...,nu cred ca mai dureaza foarte mult.[/quote:twz39r1x]Adi I. a spus:[quote="Antal Denes":twz39r1x]In ce faza s-a ajuns ?