Cupa Romaniei - Turneu A+ Bistrița - 06 martie 2010

Re: Cupa Romaniei - Turneu A+ Bistrița - 06 martie 2010

Antal Denes a spus:
[quote="Adi I.":3f95dqg6][quote="Antal Denes":3f95dqg6]In ce faza s-a ajuns ?
S-au terminat grupele superioare, au inceput eliminatorile...,nu cred ca mai dureaza foarte mult.[/quote:3f95dqg6]
Poti si rezultate din eliminatori ?
Merci.[/quote:3f95dqg6]
Imi pare rau dar, nu stiu , am plecat de la sala inainte sa se termine in totalitate...,dar probabil o sa dea cineva amanunte,daca nu ,maine dimineata.
Numai bine!

Acum am vb cu domnul presedinte Motoroi Constantin la telefon...si mi-a prezentat situatia ...se pare ca urmeaza semifinalele
Roman - Toth
Toma iulian - Farkas

S-a terminat fix la miezul noptii, multumim participantilor care au venit in numar atat de mare, o buna parte din ei fiind prezenti pina la final.
E cam tarziu acum asa ca pun doar clasamentul primilor 8:
1. Farkas Gabor - Tg. Mureș
2. Toth Laszlo - Cluj Napoca
3. Toma Florin - Pitești
4. Roman Iulian - Brașov
5-8
Fratea Aurel - Constanța
Trifu Bogdan - București
Apian Florin - Bistrița
Cozma Catalin - Fălticeni

Cineva a lasat la incarcat un laptop pe care dupa ce a plecat toata lumea l-am luat eu, considerand ca s-a incarcat destul.
De asemenea am mai gasit o legatura de chei printre care una de la o masina Hyundai.
Daca vreodata mai aveti nevoie de obiectele mentionate, le gasiti la mine (0745 590519) :)

Felicitari tuturor atat premiantilor cat si invinsilor ca fara ei nu se putea !

Felicitari castigatorilor, felicitari tuturor participantilor si nu in ultimul rand, felicitari organizatorilor pentru un turneu asa de mare. Asteptam fotografii.

A fost un concurs fain,ca de obicei la Bistrița.Au participat cativa jucatori noi,foarte buni,care au creat multe probleme "capilor de serie".
Am avut deasemeni placerea sa l intalnesc in grupa pe Clau,adminul forumului,care e un tip ok

FlorinBN a spus:
Cineva a lasat la incarcat un laptop pe care dupa ce a plecat toata lumea l-am luat eu, considerand ca s-a incarcat destul.
De asemenea am mai gasit o legatura de chei printre care una de la o masina Hyundai.
Daca vreodata mai aveti nevoie de obiectele mentionate, le gasiti la mine (0745 590519) :)
Florine...mai trebuia lasat la incarcat.Dar,cu bunul simt cu care ne-ai obisnuit,ai facut o fapta buna.Multam pentru recuperarea laptopului....nici nu am sesizat lipsa lui.Culmea este ca acele chei erau de la un coleg de-al meu,si dimineata pe la 7,30....cautam numarul tau de telefon,dar.....surpriza, era in geanta laptopului. :clap: :clap: :clap:

FlorinBN a spus:
S-a terminat fix la miezul noptii, multumim participantilor care au venit in numar atat de mare, o buna parte din ei fiind prezenti pina la final.
E cam tarziu acum asa ca pun doar clasamentul primilor 8:
1. Farkas Gabor - Tg. Mureș
2. Toth Laszlo - Cluj Napoca
3. Toma Florin - Pitești
4. Roman Iulian - Brașov
5-8
Fratea Aurel - Constanța
Trifu Bogdan - București
Apian Florin - Bistrița
Cozma Catalin - Fălticeni
Felicit si eu organizatorii si participantii si de remarcat ca in primii 8 sunt jucatori din orase diferite si raspandite :) ca si numele turneului Cupa Romaniei.

Cateva fotografii, din goana masinii...

Dupa cum observati , in ultima poza suntem noi , cei mai buni !...

multumim dragos pt poze...nu inteleg de ce lui erdin i-a cazut parul,ca doar nu este insurat?

O poza cu cei "cativa jucatori noi,foarte buni,care au creat multe probleme "capilor de serie".(citat Dl. Cozma Catalin, care stie cui datoreaza calificarea din grupa superioara).
file0003s.jpg

cine are niste poze cu domnul care servea cel mai fani sau filmuleti?domnul care a filmat si statea in fata mea in tribuna nu stiu cum il cheama vreau si eu filmuletul ala frumos.

Back
Sus