AmaTur: Turneu B Cupa SMILEY 15 - Club 11 Timișoara - Turneu B, OPEN + AMATORI - 6.10.2012.

Ma intreb daca nu ar fi mai multi amatori pentru un turneu de copii...E seceta de asa ceva in zona de vest si sud-vest....E doar o propunere, poate incearca cineva...
Probabil vom organiza, la fel ca si anul trecut, impreuna cu prietenii de la Arad un turneu dedicat copiilor (Cupa Mos Craciun), in luna decembrie.

Sa va ajute Dumnezeu! Din Caransebeș vom veni probabil 6 dintre fratii Gavrilovici, daca nu 7
- - - Actualizat - - -
si pentru a ne antrena si in primul rand a invata, fura din tainele acestui frumos sport, ne inscriem si pentru 6 octombrie, 3 dintre noi: Estera 15 ani,timotei,13 si david,11...Noi venim de dragul acestui sport..Hai juniorii!... sI PROMITEM SA NE VINDEM SCUMP PIELEA...

Propunerea dumneavoastra este demna de urmat, dar motivul real pt care nu mai vin amaturisti la turneele "B" sunt premiile in bani, si putini inteleg ca nu este usor sa faci rost de sponsorizari pt a multumi pe toata lumea, este dureros dar adevarat. Caz real: cand erau turnee pe bani Boghi avea sala plina 40-50 oameni, cand era fara bani nu depasea 20. ASTA ESTE PROBLEMA
Tizule propun ca la concursurile din vestul tarii, organizatorul turneului sa plateasca fiecarui participant la concurs triplul taxei de inscriere ;)

Sa va ajute Dumnezeu! Din Caransebeș vom veni probabil 6 dintre fratii Gavrilovici, daca nu 7

- - - Actualizat - - -

si pentru a ne antrena si in primul rand a invata, fura din tainele acestui frumos sport, ne inscriem si pentru 6 octombrie, 3 dintre noi: Estera 15 ani,timotei,13 si david,11...Noi venim de dragul acestui sport..Hai juniorii!... sI PROMITEM SA NE VINDEM SCUMP PIELEA...
Domnule Nicu, avind in vedere ca sinteti o familie numeroasa, si veniti in numar mare, consider ca este de datoria mea sa va ofer o reducere de 50%. Asadar, va astept cu toti juniorii si veti plati pentru fiecare doar 5,00 ron taxa de inscriere.

fain bogdane eu chiar am rezolvat de un liber si l-am primit degeaba in 06 10 nu pot veni asa ca distractie si un turneu reusit, totusi veniti in numar cat mai mare deoarece acest om merita.
Sorry Petre, poate reusesti sa schimbi simbata libera peste o saptamina. N-ai mai fost de mult la Cupa Smiley :).

Multumim! nu vom pierde ocazia...Deci ...alo! CFR calatori, suplimentati cu un vagon garnitura pe relatia Caransebeș-Timișoara!....
Cand vazui a lor multime, cata frunza, cata iarba...
celui mic, tablia mesei ajungandu-i pan-la barba...

Cu parere de rau trebuie sa-mi anunt retragerea din acest turneu. Kaposta Victor.
Motivul: data reprogramata se suprapune cu data organizarii turneului din Cluj.

Acum am vrut sa ma inscriu si eu si, cind colo, vad anuntul mortuar al turneului....Pacat ! Mai ales ca in 06.10.2012 este turneu A+ la Cluj. Nu cred ca e bine sa te aventurezi cu concursul in aceeasi data. Nu prea are cine sa vina , caci majoritatea merg la Cluj. Sper sa schimbi data.
PAPAPAPA

Se mai tine turneul? Nu de alta dar vreo trei sau patru prieteni din Caransebeș vor sa se inscrie. Plus fratii Gavrilovici....Pacat ca la noi nu exista o sala si mese adecvate, ca v-am invita la noi...No, incrucisam paletele, fratilor?

Se mai tine turneul? Nu de alta dar vreo trei sau patru prieteni din Caransebeș vor sa se inscrie. Plus fratii Gavrilovici....Pacat ca la noi nu exista o sala si mese adecvate, ca v-am invita la noi...No, incrucisam paletele, fratilor?
Va astept simbata la Timișoara, domnule Nicu. Concursul ramine stabilit in data de 6 octombrie. Nu uitati sa specificati la ce categorie doresc juniorii si prietenii dumneavoastra sa participe.

Acum am vrut sa ma inscriu si eu si, cind colo, vad anuntul mortuar al turneului....Pacat ! Mai ales ca in 06.10.2012 este turneu A+ la Cluj. Nu cred ca e bine sa te aventurezi cu concursul in aceeasi data. Nu prea are cine sa vina , caci majoritatea merg la Cluj. Sper sa schimbi data.

PAPAPAPA
Titi draga, nu mai schimb data. Ramine stabilit in 6 octombrie. Pe colegii de la Cluj nu-i incurc cu nimic, pentru ca aradenii care vor sa mearga la Cluj se duc, indiferent de data concursului de la Timișoara, iar timisoarenii oricum nu se inghesuie sa mearga la Cluj. Asa ca probabil, o sa ne vedem in 20 octombrie la tizu Arad...dar pina atunci, mult succes la Cluj ;)

Titi draga, nu mai schimb data. Ramine stabilit in 6 octombrie. Pe colegii de la Cluj nu-i incurc cu nimic, pentru ca aradenii care vor sa mearga la Cluj se duc, indiferent de data concursului de la Timișoara, iar timisoarenii oricum nu se inghesuie sa mearga la Cluj. Asa ca probabil, o sa ne vedem in 20 octombrie la tizu Arad...dar pina atunci, mult succes la Cluj ;)
Multumesc frumos, ne vedem la Arad, desi eu voiam sa ne vedem si la Timișoara.

Din Caransebeș se inscriu la amatori: Mureșan Ovidiu, Popa Cezar Andrei, Bocsan Ilie, si bineanteles, fratii Gavrilovici:Estera,Lidia, Ana, Timotei, David si Nicu...Multumim!

A fost un turneu reusit,multumim organizatorilor si tuturor care ne-au inconjurat cu simpatie si ne-au incurajat...Felicitari invingatorilor! cu stima, fratii Gavrilovici

Back
Sus