Bogy active member junior Înscris 10 Mar 2010 Mesaje 1.095 Scor reacție 5 Vârstă 49 Locație Timișoara 6 Feb 2013 #61 mateidumitru a spus: Bogy, pui, te rog, si clasamentul complet ? Click pentru a extinde... Titi, cineva (din Deva) lipseste din poza asta...ghici cine? Na, ca ti-am dat si un indiciu...
mateidumitru a spus: Bogy, pui, te rog, si clasamentul complet ? Click pentru a extinde... Titi, cineva (din Deva) lipseste din poza asta...ghici cine? Na, ca ti-am dat si un indiciu...
mateidumitru well-known member veteran Înscris 25 Feb 2008 Mesaje 3.966 Scor reacție 1.449 Vârstă 74 Locație Deva 6 Feb 2013 #62 Bogy a spus: Titi, cineva (din Deva) lipseste din poza asta...ghici cine? Na, ca ti-am dat si un indiciu... Click pentru a extinde... Imi pare tare rau dar nu am avut cu cine sa vin. Poate altadata.
Bogy a spus: Titi, cineva (din Deva) lipseste din poza asta...ghici cine? Na, ca ti-am dat si un indiciu... Click pentru a extinde... Imi pare tare rau dar nu am avut cu cine sa vin. Poate altadata.
Vali Suta active member senior Înscris 21 Mai 2007 Mesaje 1.903 Scor reacție 52 Vârstă 52 Locație Plymouth UK 6 Feb 2013 #63 Bogy a spus: Titi, cineva (din Deva) lipseste din poza asta...ghici cine? Na, ca ti-am dat si un indiciu... Click pentru a extinde... Raspuns : ochii lui Florescu
Bogy a spus: Titi, cineva (din Deva) lipseste din poza asta...ghici cine? Na, ca ti-am dat si un indiciu... Click pentru a extinde... Raspuns : ochii lui Florescu