Bogy junior 6 Feb 2013 #61 mateidumitru a spus: Bogy, pui, te rog, si clasamentul complet ? Click pentru a extinde... Titi, cineva (din Deva) lipseste din poza asta...ghici cine? Na, ca ti-am dat si un indiciu...
mateidumitru a spus: Bogy, pui, te rog, si clasamentul complet ? Click pentru a extinde... Titi, cineva (din Deva) lipseste din poza asta...ghici cine? Na, ca ti-am dat si un indiciu...
mateidumitru maestru 6 Feb 2013 #62 Bogy a spus: Titi, cineva (din Deva) lipseste din poza asta...ghici cine? Na, ca ti-am dat si un indiciu... Click pentru a extinde... Imi pare tare rau dar nu am avut cu cine sa vin. Poate altadata.
Bogy a spus: Titi, cineva (din Deva) lipseste din poza asta...ghici cine? Na, ca ti-am dat si un indiciu... Click pentru a extinde... Imi pare tare rau dar nu am avut cu cine sa vin. Poate altadata.
Vali Suta senior 6 Feb 2013 #63 Bogy a spus: Titi, cineva (din Deva) lipseste din poza asta...ghici cine? Na, ca ti-am dat si un indiciu... Click pentru a extinde... Raspuns : ochii lui Florescu
Bogy a spus: Titi, cineva (din Deva) lipseste din poza asta...ghici cine? Na, ca ti-am dat si un indiciu... Click pentru a extinde... Raspuns : ochii lui Florescu