clickofmind
senior
Un turneu reusit ...
Inca o data, felicitari Bogy !!!

Inca o data, felicitari Bogy !!!

Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Serios vorbind pot sa pun o suma mare de acum pe GHITA a nostu la pariuri macar acolo castig si eu ca la tenis.........Doar pentru cei foarte curiosi
OPEN
1. Marta Gheorghe.
2. Roman Bogdan.
3. Florescu Eleodor.
AMATORI
1. Popa Radu.
2. Mureșan Ovidiu.
3. Boata Edgar.
Multumesc Petre...si cu pariurile las-o moale, ca nu este chiar asa...s-a intamplat...Serios vorbind pot sa pun o suma mare de acum pe GHITA a nostu la pariuri macar acolo castig si eu ca la tenis.........
Imi pare rau ca nu am putut sa particip din cauza SERVICIULUI dar sunt sigur ca a fost un turneu reusit .Felicit ORGANIZATORII si pe toti participanti dar sa nu uit BRAVO GHITA !![]()
Bravo Bogy, bravo tuturor combatantilor!!Ma bucur ca lumea este fericita si are parte de o atmosfera exceptionala la turneele organizate la sala celui mai bun manager de club privat de tenis de masă din zona de vest a tarii, BOGDAN DANESCU.Admiratie , respect si mandrie ca te avem.
Nu-i bai Bogdane, ne vedem in 23 martie la Arad, dar pina atunci ia-ti un partener si ne intilnim in 2 martie la un turneu de dubluFelicitari premiantiilor si lui Bogy, si da, regrete mari ca nu am putut ajunge
Ghita la-so m-ai usor ca pierde Bogy din participanti,p-ai numai tu vrei sa cistigi.
Un adevarat gentleman!Oricum si daca o sa fiu m-ai bine clasat recunosc campionul si renut la titlu,anul trecut am renuntat pentru un chinez ,anul asta o sa renunt pentru un banatean de al meu care merita.![]()
Bogy, pui, te rog, si clasamentul complet ?
nu ai pus accentul bine !Razvi, din cauza voastra sint faine turneele. Eu nu fac altceva decit sa va pun la dispozitie sala, mesele si sa alcatuiesc grupele.
FARA VOI, MAI OAMENI FAINI, ACESTE TURNEE NU AR AVEA NICI UN FARMEC!
Daneee!!! Nu esti sanatos !Ghita ai vazut ca eu l-am adus pe Nelutu Liciu la voi sa participe si el,am o rugaminte lasa-l si pe el sa ajunga macar in primi patru (macar odata).
Apropo cine la scos ,cumva D-l Corbu (revansa de la Lugoj) sau la durut spatele![]()
Razvi, din cauza voastra sint faine turneele. Eu nu fac altceva decit sa va pun la dispozitie sala, mesele si sa alcatuiesc grupele.
FARA VOI, MAI OAMENI FAINI, ACESTE TURNEE NU AR AVEA NICI UN FARMEC!
nu ai pus accentul bine !![]()