Stimate domnule Daraba Gabriel, de ce nu vrei sa fim transparenti? De ce vrei sa vorbim in privat, prin contactare telefonica sau sms si nu vrei sa vorbim direct pe forum, fara ascunzisuri? Sau totul a devenit o mica afacere, pe plan local?
Apropo, acesta e nr meu: 0757 77 57 53, daca vrei sa ma contactezi " in privat", cum sustii! Multumesc
Domnule Claudiu Pohaci,
consider ca topicul concursului este rezervat inscrierilor/retragerilor, nu ca nu vreau sa fiu transparent. De exemplu, am fost intrebat, pe whatts app, daca este bine ca am schimbat sistemul de joc la elite si open si am oferit argumente de ce s-a optat pentru acest sistem. Eu sunt deschis sa raspund la tot ce tine de partea tehnica (sistem de joc, ore de incepere grupe etc.) si mai putin de taxa de participare - deoarece nu stiu care sunt cheltuielile necesare desfasurarii turneului: cupe, diplome, apa, curent, caldura, crantanele etc.. Dl. Sorin Galateanu, in calitate de organizator, se ocupa de achizitionarea cupelor, de pregatirea diplomelor si a salii pentru turneu. Am discutat cu dumnealui propunerea dumneavoastra si mi-a raspuns ca ar trebui sa creasca taxa la 50 pentru adulti, respectiv 35 de lei pentru copii; considera ca este mai bine sa mentina taxa la 40 de lei pentru adulti/25 pentru copii si sa se foloseasca sistemul actual de premiere. Am prezentat, in imaginea de mai jos, informatiile de la ultimele 10 turnee B organizate, la nivel national, in AmaTur.
Se poate observa ca o parte din organizatori ofera cupe doar locurilor 1.
"Sau totul a devenit o mica afacere, pe plan local?" - marturisec ca observatiile de acest tip ma determina sa ma gandesc la a renunta la organizarea tehnica a turneelor; de ce sa-mi sacrific un weekend (fie ca particip la turneu, fie ca stau pe langa laptop pentru a primi rezultatele) sa postez grupe, sa fiu acasa cand trebuie sa fac eliminatoriile, sa incarc seara tarziu poze pe pagina turneului? Poate e mai bine sa particip la turnee si atat!
Daca vreti sa veniti la Salcea si acceptati conditiile oferite, va asteptam si sper sa va placa.