Pinzar Alin
senior
Nu sunteti compatibili, trebuie un începător sau un avansat pentru un partener de openBubulac Cristi / Macovei Cristi la dublu![]()

Trimis de pe al meu SM-G965F folosind Tapatalk
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Nu sunteti compatibili, trebuie un începător sau un avansat pentru un partener de openBubulac Cristi / Macovei Cristi la dublu![]()
Emi TT - Dl. Dumitru Beltechi, va fi prezent cu un stand de materiale sportive specifice tenisului de masă.
Turneul de dublu:
Cost participare doar pentru concursul de dublu este de 20 lei/participant.
Participantii de la turneele de simplu si care doresc sa joace si in competitia de dublu nu vor plati aceasta taxa!
Turneul de simplu:
Pentru toate categoriile grupele vor fi afisate cu cel putin o ora inaintea orei de incepere a turneului atat pe site cat si la avizierul de la parterul salii.
Cunoscătorii de pe aceste meleaguri au apreciat mai mult noile mingi Ultra SLP decat select proMingea cu care se va juca la turneu va fi GEWO Select Pro *** (minge cu care s-a jucat la Turneul Campionilor).Minge cu sudura din 2 jumatati Abs.
P.S. Cunoscatorii stiu de ce![]()
Nu sunteti compatibili, trebuie un începător sau un avansat pentru un partener de open
Trimis de pe al meu SM-G965F folosind Tapatalk
De fapt valoarea ta te recomanda sa joci la OPEN(vezi A+-ul).Chiar imi era tare dor de tine sa te intalnesc la masa de joc,ca tare-mi place cum joci , mai ales cu partea de rever.Pe curand.
Buna ziua, se transfera Alexandru Croitoru de la incepatori la avansati. Multumesc
Sent from my SM-N960F using Tapatalk