AmaTur: Turneu A "Cupa Sucevei", Suceava - 15/16.06.2019

Emi TT - Dl. Dumitru Beltechi, va fi prezent cu un stand de materiale sportive specifice tenisului de masă.

Turneul de dublu:
Cost participare doar pentru concursul de dublu este de 20 lei/participant.
Participantii de la turneele de simplu si care doresc sa joace si in competitia de dublu nu vor plati aceasta taxa!

Turneul de simplu:
Pentru toate categoriile grupele vor fi afisate cu cel putin o ora inaintea orei de incepere a turneului atat pe site cat si la avizierul de la parterul salii.

Mingea cu care se va juca la turneu va fi GEWO Select Pro *** (minge cu care s-a jucat la Turneul Campionilor).Minge cu sudura din 2 jumatati Abs.
P.S. Cunoscatorii stiu de ce😅

Mingea cu care se va juca la turneu va fi GEWO Select Pro *** (minge cu care s-a jucat la Turneul Campionilor).Minge cu sudura din 2 jumatati Abs.
P.S. Cunoscatorii stiu de ce
Cunoscătorii de pe aceste meleaguri au apreciat mai mult noile mingi Ultra SLP decat select pro :)))))
Glumesc ( cu toate că personal prefer mingile SLP), nu e foarte important cu ce mingi se joacă, încheietura sa isi faca treaba ;)

Trimis de pe al meu SM-G965F folosind Tapatalk

De fapt valoarea ta te recomanda sa joci la OPEN(vezi A+-ul).Chiar imi era tare dor de tine sa te intalnesc la masa de joc,ca tare-mi place cum joci , mai ales cu partea de rever.Pe curand.

Stii Dottore? Diferenta dintre mine si multi altii (care "se feresc" sa treaca la nivelul urmator) e ca eu chiar vreau sa joc cu cei mai buni dintre cei buni, scopul meu nefiind neaparat podiumul ci prezenta la concurs si sa joc cu "elitele".
Valoarea mea ? Pai eu nu-s nici de valoarea celor de la jumatatea clasamentului de la open daramite de elite! Prezenta la elite nu-i decat "onorifica", sunt carne de tun pentru ei. Dar macar "fac jocuri frumoase" cum bine spune un prieten! :lemo: (in cel mai fericit caz, as fi bunisor pe la avansati)
De altfel, placerea e de partea mea sa te intalnesc la masa de joc, tot timpul m-am "indarjit" sa te inving, poate ca daca ma mai antrenez vreo 15 ani voi si reusi.
Sa ne revedem cu bine!

Respect.

Wild cardurile vor fi oferite pe 12 iunie de comisia de organizare (Cojocaru Adrian, Morosanu Vasile, Sofian Corneliu).

Buna ziua, se transfera Alexandru Croitoru de la incepatori la avansati. Multumesc

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Buna ziua, se transfera Alexandru Croitoru de la incepatori la avansati. Multumesc

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Media pe care o aveti va recomanda la avansati. Din neatentie nu am actualizat clasamentul la categoria incepatori de altfel ati fi fost transferat din oficiu. Am reparat aceasta greseala! Multumesc de intelegere!

Back
Sus