Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Borcila Alex,Cosau Toader:incepatori.
Trimis de pe al meu SM-G950F folosind Tapatalk
Se suspenda jucătorii Borcila Alexandru si Cosau Toader pe o perioadă de trei luni (18.06.2018 - 18.09.2018).
Penalizari jucatori
ID Nume si prenume Localitate Pct N
![]()
R2
![]()
1 Borcila Alexandru Targu Neamț 8 2 1 2 Cosau Toader Targu Neamț 8 2 1
De ce suntem suspendați?
Trimis de pe al meu SM-G950F folosind Tapatalk
O DIMINEAȚĂ MINUNATĂ!
Atentie la modificari datorita multitudinilor de factori pe care nu o sa le enumar aici!
?MI CER SCUZE CELOR PE CARE POATE I-AM DEZAVANTAJAT ?NTR-UN FEL SAU ALTUL!
DATA: Sâmbătă 23 IUNIE și Duminică 24 IUNIE 2018 SE TRANSFORMĂ IN S?MBĂTĂ 23 IUNIE
CATEGORII: Elite, Open, Avansați și începători maxim 96 de jucatori repartizați pe acestea 4 categorii sau 3, dacă una din categorii nu va întruni numărul minim de înscrieri.
ORA DE ÎNCEPERE:
08.30 - 09.00 validare înscrieri, la 09.30 încep meciurile - DACĂ TOTUȘI VOR FI MAI MULTE SOLICITĂRI NE REZERVĂM DREPTUL PENTRU 1 SAU 2 DIN CATEGORII SĂ ?NCEAPĂ TURNEUL LA ORA 13.00-13.30 - JOI SEARĂ VOM AFIȘA ȘI ACEST ASPECT!
TAXA: 40 Lei
- doamnele/domnisoarele și elevii – 25 lei;
- persoane cu dizabilitati – fără taxă
- 1 Leu/participant vor fi transferați în contul AmaTur;
MATERIALE DE PREMIERE:
Locurile 1-4 – cupe, medalii, diplome;
Locurile 5-8 – diplome;
Premii speciale: fair-play, cel mai tânăr/vârstnic jucător.
MODIFICĂRILE VOR FI AFIȘATE ȘI PE PAGINA CU ANUNȚUL OFICIAL AL TURNEULUI!
Va rog sa definitivati aspectul cu ora de incepere. Unii au planuri care pot fi afectate de schimbarile acestea, nu e prea frumos sa jonglezi in decurs de 4 zile ba duminica, ba sambata, ba sambata dimineata, ba sambata la ora 13:30.
Nu inteleg de ce e asa de greu de limitat numarul de jucatori la un numar care sa permita inceperea tuturor categoriilor la o ora, fara atatea permutari, modificari si chestii care nu-si au locul. Cine a avut sa se inscrie trebuia sa o faca pana acum.
Fugim dupa nr cat mai mare de jucatori fara niciun fel de respect fata de cei care sunt seriosi si se inscriu din timp.![]()