AmaTur: Turneu A "Cupa Sucevei", Suceava ? 23.06.2018

Buna seara! Dragan Petru Ioan, din Iași, open.
Mulțumesc!

Borcila Alex,Cosau Toader:incepatori.

Trimis de pe al meu SM-G950F folosind Tapatalk

Se suspenda jucătorii Borcila Alexandru si Cosau Toader pe o perioadă de trei luni (18.06.2018 - 18.09.2018).

Penalizari jucatori
IDNume si prenumeLocalitatePctN
N.png
R2
R2.png
1Borcila AlexandruTargu Neamț821
2Cosau ToaderTargu Neamț821

De ce suntem suspendați?

Trimis de pe al meu SM-G950F folosind Tapatalk

Printre altele, azi erați înscriși la Turneul B de la Botoșani. Absență care a venit cu 3 puncte de penalizare, puncte ce s-au adăugat la cele 5 deja existente.
Clik pe nume în tabel (link) și se văd toate punctele de penalizare de unde provin.
Sorry!

O DIMINEAȚĂ MINUNATĂ!
Atentie la modificari datorita multitudinilor de factori pe care nu o sa le enumar aici!
?MI CER SCUZE CELOR PE CARE POATE I-AM DEZAVANTAJAT ?NTR-UN FEL SAU ALTUL!

DATA: Sâmbătă 23 IUNIE și Duminică 24 IUNIE 2018 SE TRANSFORMĂ IN S?MBĂTĂ 23 IUNIE
CATEGORII: Elite, Open, Avansați și începători maxim 96 de jucatori repartizați pe acestea 4 categorii sau 3, dacă una din categorii nu va întruni numărul minim de înscrieri.

ORA DE ÎNCEPERE:

08.30 - 09.00 validare înscrieri, la 09.30 încep meciurile!!!

TAXA: 40 Lei
- doamnele/domnisoarele și elevii – 20 lei;
- persoane cu dizabilitati – fără taxă
- 1 Leu/participant vor fi transferați în contul AmaTur;

MATERIALE DE PREMIERE:
Locurile 1-4 – cupe, medalii, diplome;
Locurile 5-8 – diplome;
Premii speciale: fair-play, cel mai tânăr/vârstnic jucător.

MODIFICĂRILE VOR FI AFIȘATE ȘI PE PAGINA CU ANUNȚUL OFICIAL AL TURNEULUI
!

Ultima editare:
O DIMINEAȚĂ MINUNATĂ!
Atentie la modificari datorita multitudinilor de factori pe care nu o sa le enumar aici!
?MI CER SCUZE CELOR PE CARE POATE I-AM DEZAVANTAJAT ?NTR-UN FEL SAU ALTUL!

DATA: Sâmbătă 23 IUNIE și Duminică 24 IUNIE 2018 SE TRANSFORMĂ IN S?MBĂTĂ 23 IUNIE
CATEGORII: Elite, Open, Avansați și începători maxim 96 de jucatori repartizați pe acestea 4 categorii sau 3, dacă una din categorii nu va întruni numărul minim de înscrieri.

ORA DE ÎNCEPERE:

08.30 - 09.00 validare înscrieri, la 09.30 încep meciurile - DACĂ TOTUȘI VOR FI MAI MULTE SOLICITĂRI NE REZERVĂM DREPTUL PENTRU 1 SAU 2 DIN CATEGORII SĂ ?NCEAPĂ TURNEUL LA ORA 13.00-13.30 - JOI SEARĂ VOM AFIȘA ȘI ACEST ASPECT!

TAXA: 40 Lei
- doamnele/domnisoarele și elevii – 25 lei;
- persoane cu dizabilitati – fără taxă
- 1 Leu/participant vor fi transferați în contul AmaTur;

MATERIALE DE PREMIERE:
Locurile 1-4 – cupe, medalii, diplome;
Locurile 5-8 – diplome;
Premii speciale: fair-play, cel mai tânăr/vârstnic jucător.

MODIFICĂRILE VOR FI AFIȘATE ȘI PE PAGINA CU ANUNȚUL OFICIAL AL TURNEULUI
!

In cszul acesta se reinscrie Polocoser Cristian

Va rog sa definitivati aspectul cu ora de incepere. Unii au planuri care pot fi afectate de schimbarile acestea, nu e prea frumos sa jonglezi in decurs de 4 zile ba duminica, ba sambata, ba sambata dimineata, ba sambata la ora 13:30.

Nu inteleg de ce e asa de greu de limitat numarul de jucatori la un numar care sa permita inceperea tuturor categoriilor la o ora, fara atatea permutari, modificari si chestii care nu-si au locul. Cine a avut sa se inscrie trebuia sa o faca pana acum.

Fugim dupa nr cat mai mare de jucatori fara niciun fel de respect fata de cei care sunt seriosi si se inscriu din timp. :mad:

Va rog sa definitivati aspectul cu ora de incepere. Unii au planuri care pot fi afectate de schimbarile acestea, nu e prea frumos sa jonglezi in decurs de 4 zile ba duminica, ba sambata, ba sambata dimineata, ba sambata la ora 13:30.

Nu inteleg de ce e asa de greu de limitat numarul de jucatori la un numar care sa permita inceperea tuturor categoriilor la o ora, fara atatea permutari, modificari si chestii care nu-si au locul. Cine a avut sa se inscrie trebuia sa o faca pana acum.

Fugim dupa nr cat mai mare de jucatori fara niciun fel de respect fata de cei care sunt seriosi si se inscriu din timp. :mad:

Aveti dreptate, si daca ati observat am si modificat la maxim 96 de jucatori repartizati pe 4 sau 3 categorii!

Din Botoșani:

Robu David - începători
Pauca Cosmin - începători

Puscasu Calin - avansati

Schimbarea zilei turneului ma dezavanajeaza clar, asa ca sunt nevoit sa ma retrag. (Oancea Marian, din Bacău se retrage).

Back
Sus