AmaTur: Turneu A "Cupa Sucevei", Suceava ? 23.06.2018

Buna seara! Dragan Petru Ioan, din Iași, open.
Mulțumesc!

Se retrage de la avansati Chiriac Marius. Mult succes participantilor.

se transfera la incepatori Adrian Fandache si Cristian Fandache din Dumbraveni Suceava

Borcila Alex,Cosau Toader:incepatori.

Trimis de pe al meu SM-G950F folosind Tapatalk

Se suspenda jucătorii Borcila Alexandru si Cosau Toader pe o perioadă de trei luni (18.06.2018 - 18.09.2018).

Penalizari jucatori
IDNume si prenumeLocalitatePctN
N.png
R2
R2.png
1Borcila AlexandruTargu Neamț821
2Cosau ToaderTargu Neamț821

De ce suntem suspendați?

Trimis de pe al meu SM-G950F folosind Tapatalk

Printre altele, azi erați înscriși la Turneul B de la Botoșani. Absență care a venit cu 3 puncte de penalizare, puncte ce s-au adăugat la cele 5 deja existente.
Clik pe nume în tabel (link) și se văd toate punctele de penalizare de unde provin.
Sorry!

Buna ziua , se inscrie Grosu Alexandru din Botoșani la categoria open.

Multumesc pentru informare Marcel!

Borcila Alex,Cosau Toader - suspendati.

O DIMINEAȚĂ MINUNATĂ!
Atentie la modificari datorita multitudinilor de factori pe care nu o sa le enumar aici!
?MI CER SCUZE CELOR PE CARE POATE I-AM DEZAVANTAJAT ?NTR-UN FEL SAU ALTUL!

DATA: Sâmbătă 23 IUNIE și Duminică 24 IUNIE 2018 SE TRANSFORMĂ IN S?MBĂTĂ 23 IUNIE
CATEGORII: Elite, Open, Avansați și începători maxim 96 de jucatori repartizați pe acestea 4 categorii sau 3, dacă una din categorii nu va întruni numărul minim de înscrieri.

ORA DE ÎNCEPERE:

08.30 - 09.00 validare înscrieri, la 09.30 încep meciurile!!!

TAXA: 40 Lei
- doamnele/domnisoarele și elevii – 20 lei;
- persoane cu dizabilitati – fără taxă
- 1 Leu/participant vor fi transferați în contul AmaTur;

MATERIALE DE PREMIERE:
Locurile 1-4 – cupe, medalii, diplome;
Locurile 5-8 – diplome;
Premii speciale: fair-play, cel mai tânăr/vârstnic jucător.

MODIFICĂRILE VOR FI AFIȘATE ȘI PE PAGINA CU ANUNȚUL OFICIAL AL TURNEULUI
!

Ultima editare:
O DIMINEAȚĂ MINUNATĂ!
Atentie la modificari datorita multitudinilor de factori pe care nu o sa le enumar aici!
?MI CER SCUZE CELOR PE CARE POATE I-AM DEZAVANTAJAT ?NTR-UN FEL SAU ALTUL!

DATA: Sâmbătă 23 IUNIE și Duminică 24 IUNIE 2018 SE TRANSFORMĂ IN S?MBĂTĂ 23 IUNIE
CATEGORII: Elite, Open, Avansați și începători maxim 96 de jucatori repartizați pe acestea 4 categorii sau 3, dacă una din categorii nu va întruni numărul minim de înscrieri.

ORA DE ÎNCEPERE:

08.30 - 09.00 validare înscrieri, la 09.30 încep meciurile - DACĂ TOTUȘI VOR FI MAI MULTE SOLICITĂRI NE REZERVĂM DREPTUL PENTRU 1 SAU 2 DIN CATEGORII SĂ ?NCEAPĂ TURNEUL LA ORA 13.00-13.30 - JOI SEARĂ VOM AFIȘA ȘI ACEST ASPECT!

TAXA: 40 Lei
- doamnele/domnisoarele și elevii – 25 lei;
- persoane cu dizabilitati – fără taxă
- 1 Leu/participant vor fi transferați în contul AmaTur;

MATERIALE DE PREMIERE:
Locurile 1-4 – cupe, medalii, diplome;
Locurile 5-8 – diplome;
Premii speciale: fair-play, cel mai tânăr/vârstnic jucător.

MODIFICĂRILE VOR FI AFIȘATE ȘI PE PAGINA CU ANUNȚUL OFICIAL AL TURNEULUI
!

In cszul acesta se reinscrie Polocoser Cristian

Va rog sa definitivati aspectul cu ora de incepere. Unii au planuri care pot fi afectate de schimbarile acestea, nu e prea frumos sa jonglezi in decurs de 4 zile ba duminica, ba sambata, ba sambata dimineata, ba sambata la ora 13:30.

Nu inteleg de ce e asa de greu de limitat numarul de jucatori la un numar care sa permita inceperea tuturor categoriilor la o ora, fara atatea permutari, modificari si chestii care nu-si au locul. Cine a avut sa se inscrie trebuia sa o faca pana acum.

Fugim dupa nr cat mai mare de jucatori fara niciun fel de respect fata de cei care sunt seriosi si se inscriu din timp. :mad:

Va rog sa definitivati aspectul cu ora de incepere. Unii au planuri care pot fi afectate de schimbarile acestea, nu e prea frumos sa jonglezi in decurs de 4 zile ba duminica, ba sambata, ba sambata dimineata, ba sambata la ora 13:30.

Nu inteleg de ce e asa de greu de limitat numarul de jucatori la un numar care sa permita inceperea tuturor categoriilor la o ora, fara atatea permutari, modificari si chestii care nu-si au locul. Cine a avut sa se inscrie trebuia sa o faca pana acum.

Fugim dupa nr cat mai mare de jucatori fara niciun fel de respect fata de cei care sunt seriosi si se inscriu din timp. :mad:

Aveti dreptate, si daca ati observat am si modificat la maxim 96 de jucatori repartizati pe 4 sau 3 categorii!

Din Botoșani:

Robu David - începători
Pauca Cosmin - începători

Puscasu Calin - avansati

Schimbarea zilei turneului ma dezavanajeaza clar, asa ca sunt nevoit sa ma retrag. (Oancea Marian, din Bacău se retrage).

Back
Sus