AmaTur: Turneu A Cupa "Summer Day TT "Pascani -Sambata 04.07.2026 (11 Cititori)

se retrage Husarciuc Marc, open. E posibil sa il reinscriu, deocamdata nu stiu sigur daca vom fi in zona.

Se înscrie Istrati Maria, Hobby, Piatra Neamț.
Se înscrie Ciucanu Călin, Hobby, Piatra Neamț.
Se înscrie Maxim Costel, Hobby, Moinesti-jucator nou.

Listele au fost actualizate conform cls Amatur Iulie
Dl Colceru Paul
a promovat la Open,MP=24,01 ..va inscriu la Open,dupa amiaza?

Se înscriu:
Borșici Ruslan -open
Teacă Gheorghe -avansati
Istrati Tudor -hobby
Toți din Drochia ,Republica Moldova

Se înscriu: Sandu Lăcramioara,din Iași la elite,
Albu Vlad tot din Iași la elite,
Maxim Andrei din Vaslui la elite.

In anuntul turneului Hobby = 28+2, iar lista de inscrisi se opreste la 24. Cum e bine?

In anuntul turneului Hobby = 28+2, iar lista de inscrisi se opreste la 24. Cum e bine?
Tot in anuntul turneul e specificat legat de cat Avansati, 40+2, iar lista se incheie cu 48. Deci concluzia cred ca e ca s-au mutat 6 locuri de la H la A, cel mai probabil inainte sa apara acele inscrieri peste limita de 24.

Tot in anuntul turneul e specificat legat de cat Avansati, 40+2, iar lista se incheie cu 48. Deci concluzia cred ca e ca s-au mutat 6 locuri de la H la A, cel mai probabil inainte sa apara acele inscrieri peste limita de 24.
Corect ! Dar e mai greu de citit toată desfășurarea turneului !!

La turneele din Moldova totul e complicat. La Vaslui trebuie sa platesti inainte "ca la teatru", la un alt turneu s-au publicat in acelasi timp si anuntul si listele aproape complete de inscrisi, iar aici e nevoie de multa pricepere "la citit" . Oare e bine asa?

Organizatorii incearca,pe cat posibil,sa lase cat mai putini jucatori pe listele de asteptare..
"In funcție de numărul si dinamica inscrierilor este posibil ca sistemul de joc sa fie modificat de catre organizatori, de asemenea, numarul de locuri/mese alocate unei categorii poate fi modificat, acest lucru fiind anuntat din timp pe forum. Multumim pentru intelegere."
,

Utilizatori care vizualizează acest subiect

• Back
    Sus