Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.

Maxim Costel nu e nou..are MP 14..il inscriu la AVSe înscrie Istrati Maria, Hobby, Piatra Neamț.
Se înscrie Ciucanu Călin, Hobby, Piatra Neamț.
Se înscrie Maxim Costel, Hobby, Moinesti-jucator nou.
Se reinscrie Husarciuc Marc, Suceava, Open.se retrage Husarciuc Marc, open. E posibil sa il reinscriu, deocamdata nu stiu sigur daca vom fi in zona.
MP=14,85 ..Avansati sau OpenSe înscrie Talpă Gheorghe din Republica Moldova Drochia la hobby.
Avansati.MP=14,85 ..Avansati sau Open
Tot in anuntul turneul e specificat legat de cat Avansati, 40+2, iar lista se incheie cu 48. Deci concluzia cred ca e ca s-au mutat 6 locuri de la H la A, cel mai probabil inainte sa apara acele inscrieri peste limita de 24.In anuntul turneului Hobby = 28+2, iar lista de inscrisi se opreste la 24. Cum e bine?
Corect ! Dar e mai greu de citit toată desfășurarea turneului !!Tot in anuntul turneul e specificat legat de cat Avansati, 40+2, iar lista se incheie cu 48. Deci concluzia cred ca e ca s-au mutat 6 locuri de la H la A, cel mai probabil inainte sa apara acele inscrieri peste limita de 24.