Nu este adevarat ca nu imi convine nimic, daca imi convine ceva normal ca nu ma apuc sa laud asa ca ce se vede este doar ce nu imi convine. Evident ca 95 la suta din Amatur este foarte bun dar, ca in orice activitate sunt si parti care nu plac unora dar care pot fi indreptate.
Mie de exemplu nu imi convine MP33 la Elite fiindca la turneele mici, cum ar fi Giurgiu dar si altele mai pe la periferie, este foarte greu sa faci separat categoria Elite acum. Si nu ai cum sa stii de la inceput daca vor veni suficienti jucatori de cat. Elite. Daca scrii in anuntul turneului ca vei avea toate cele 4 categorii si nu vin suficienti la Elite vei fi obligat sa faci amestecat Open cu Elite si sa ramai cu cupele in brate cum am patit eu. Daca scrii in anunt ca faci amestecat cei de la Open se vor simti nedreptatiti si nu se vor inscrie. Si in cazul asta jucatorii de div A si SL nu vor putea juca, ma refer la fetele din Giurgiu care joaca in div A sau chiar SL. Eu am propus ca media la Elite sa se stabileasca astfel incat sa fie suficienti jucatori si acolo ca sa se poata face 4 categorii si la turneele mai mici.
(il rog pe Bogdan Visan sa ma corecteze daca am gresit gramatical ceva. Multumesc anticipat Bogdane)