Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Rezervat inscrieri si clasamente!
Da, ad-literam putem spune ca nu se respecta, dar idee e ca in superioare, un jucator imperecheaza cu trei jucatori din alta grupa, deci tot meciuri intre 4 jucatori am putea spune ca sunt. Ideea de a lua rezultatele meciurilor din inferioare mai departe descurajeaza cedarea intentionata a meciurilor inca din inferioare si intareste competitia. Oricum e un turneu de testare a sistemului, nu e ceva ce se va implementa permanent. Eu am vazut sistemul la CM de handbal feminin si mi se pare ca are aplicabilitate foarte buna si in Amatur. Cu acelasi respect!
Trimis de pe al meu SM-G950F folosind Tapatalk
Pralea Constantin-Alba Iulia-incepatori
Dl Adi17 fi-ti deasupra rezultatelor,jucați pt plăcerea jocului.Daca sunteți mulțumit de jocu
l prestat nu o sa regretați nicicum aceasta deplasare la Topoloveni.Eu am amintiri neplăcute la concursurile organizate în Brașov.
Bozosan Petre avansați SBRezervat inscrieri si clasamente!
) Inseamna ca nu ati fost multumit de jocul dvs. din moment ce jucati doar pentru placerea jocului si sunteti deasupra rezultatelor si a organizarii! nu?!
) sau poate vreo durere rebela de masea?!
)