AmaTur: Turneu A "Cupa Top Arena", Topoloveni - 14/15.12.2019

Drapac Gheorghe
Stanciu Constantin
Cojocaru Nicusor (pers. cu dizabilitati)
Toti 3 din Brașov la incepatori.
Multumim!

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Da, ad-literam putem spune ca nu se respecta, dar idee e ca in superioare, un jucator imperecheaza cu trei jucatori din alta grupa, deci tot meciuri intre 4 jucatori am putea spune ca sunt. Ideea de a lua rezultatele meciurilor din inferioare mai departe descurajeaza cedarea intentionata a meciurilor inca din inferioare si intareste competitia. Oricum e un turneu de testare a sistemului, nu e ceva ce se va implementa permanent. Eu am vazut sistemul la CM de handbal feminin si mi se pare ca are aplicabilitate foarte buna si in Amatur. Cu acelasi respect!

Trimis de pe al meu SM-G950F folosind Tapatalk

Marturisesc ca nu am vazut blat in viata mea la incepatori, cel putin nu aici in sud, unde categoria asta este probabil cea mai competitiva si interesanta. La incepatori, cei buni au "batut" tot in inferioare si superioare, nu am vazut niciodata nimic suspect ci doar avansati repetenti, care se duc doua turnee la avansati pentru a "acumula" note proaste si a reveni "acasa", in loc sa lupte sa-si imbunatateasca nivelul la categoria la care au promovat pe merit. Unii chiar au lucrat asiduu la capitolul asta, trebuind sa "traga" luni bune pentru a-si cobori MP-ul si a prinde astfel turnee finale sau A+uri la categoria inferioara, cu largul concurs al amaturului, care au catadicsit sa actualizeze MP-ul dupa zece zile in octombrie, probabil datorita unora care se panicasera ca vor trebui sa blatuiasca toate participarile la noua categorie.

In fine, nu este un topic despre regulamentul Amatur, sper sa iasa bine, desi in octombrie m-am calificat norocos din inferioara (loc 3 din 5 cu o victorie), iar ceea ce a urmat a fost din alt film. Daca liderul de grupa ar fi cedat vreun meci celor doi cu care am iesit la egalitate, nu ar fi dat de mine in optimi si probabil ar fi avut o buna sansa sa fi castigat si turneul.

Ideea poate fi buna pentru cei mai buni din fiecare categorie, dar tinand cont ca dupa inferioare o sa plece jumate acasa - din perspectiva asta nu mi se pare buna

Dl Adi17 fi-ti deasupra rezultatelor,jucați pt plăcerea jocului.Daca sunteți mulțumit de jocu
l prestat nu o sa regretați nicicum aceasta deplasare la Topoloveni.Eu am amintiri neplăcute la concursurile organizate în Brașov.

Pralea Constantin-Alba Iulia-incepatori

Cred ca D-nul Pralea va trage "cu ochiul" la noul experiment! în mod sigur dacă spatiul și timpul ne permite va fi o plăcută surpriza aceasta nouă metodă.. și nu în cele din urma, ?i urez mult succes în organizarea și desfășurarea turneului de sâmbătă de la Alba Iulia

Tanasov Marius - Bucuresti.jpg
- Tanasov Marius, București - Avansati

Cu scuzele de rigoare de retrag
Ene Florin...open
Nitu Serban...avansati
Acriva Marian...avansati
Lazar Dumitru...avansati
Lipsa transport
Multumim

Dl Adi17 fi-ti deasupra rezultatelor,jucați pt plăcerea jocului.Daca sunteți mulțumit de jocu
l prestat nu o sa regretați nicicum aceasta deplasare la Topoloveni.Eu am amintiri neplăcute la concursurile organizate în Brașov.

:)) Inseamna ca nu ati fost multumit de jocul dvs. din moment ce jucati doar pentru placerea jocului si sunteti deasupra rezultatelor si a organizarii! nu?! :)) sau poate vreo durere rebela de masea?! :))

:)) Inseamna ca nu ati fost multumit de jocul dvs. din moment ce jucati doar pentru placerea jocului si sunteti deasupra rezultatelor si a organizarii! nu?! :)) sau poate vreo durere rebela de masea?! :))

Din mesajul meu ai inteles prea putin si iti place sa te bagi in seama cu ironii de 2 bani.

Back
Sus