AmaTur: Turneu A "Cupa Top Arena", Topoloveni - 18.03.2018

Felicitari organizatorilor pt turneu si binenteles pt sărmalute felicitari si concurentilor cu exceptia "unuia " de pe meleagurile dămbovitene care mi-a lasat un gust amar referitor la caracterul lui de om(sau animal preaistoric). Daca la tirneul de sapt trec de la Targoviște am crezut ca l-am prins intr-o pasa proasta datorita unui tragic eveniment azi mi-a dovedit ca inteligenta lui consta intr-o singura circumvolutiune din creier iar pe restul"aluneca musca metalizata"cea ce nu ma mira avand in vedere si asemanarea numelui cu o binecunoscuta boala venerica!
E o rusine ca joaca la Elite si prin prezenta si prin rezultate!

Salutare tuturor, de fiecare data ma bucura reintalnirea cu amicii mei din amatur, in loc sa stea acasa intr-o zi superba de "decembrie" au ales sa incruciseze paletele intr-o atmosfera pe alocuri fierbinte. Eu n-am facut altceva decat sa ma uit insistent dupa mos craciun, si nu m-am uitat degeaba, a venit cu un loc pe podium, in conditiile in care am fost si la Ploiești ieri. Felicit medaliatii de la open, Florin Rada, Adi Salariu si Nicu Gheorghe ca au avut "curajul" sa imparta podiumul cu mine, de asemenea ii pretuiesc pe toti cei cu care am jucat, sunt toti jucatori foarte buni. Astept sa ne revedem curand, cu simpatie...

Din punctul meu de vedere , un concurs foarte tare , condiții de joc dintre cele mai bune din circuit , organizare la ?nălțime .
Concluzie : un turneu de neratat in viitor .

Din Botoșani , felicitări tuturor participanților , jucatori și organizatori , cu o tușă specială pentru Nicu Constantin și **************** !!!

Să auzim numai de bine !
Noapte faină tuturor !

Din punctul meu de vedere , un concurs foarte tare , condiții de joc dintre cele mai bune din circuit , organizare la ?nălțime .
Concluzie : un turneu de neratat in viitor .

Din Botoșani , felicitări tuturor participanților , jucatori și organizatori , cu o tușă specială pentru Nicu Constantin și **************** !!!

Să auzim numai de bine !
Noapte faină tuturor !

Evident că m-am g?ndit la Nicu Gheorghe ( Nicu Constantin e un alt amic amaturist din Iași ) ......graba , oboseala , noaptea , etc

Felicitari organizatorilor, castigatorilor, participantilor, turneu foarte frumos, mai venim! Pan' la urma fiecare din cei prezenti acolo au avut cate ceva de castigat, vorbind aici de cupe, medalii,diplome, magiun, experienta, buna dispozitie, sanatate etc.

Scuze, scuze Dle Pralea, dar ce va faceti daca maestrul inconfundabil ''Iscusitu'' va veni in preajma sarbatorilor de Pasti la turneul ''A'' Botoșani sa-si revendice mielul? Sper ca umorul meu nu deranjeaza ! Cu stima .:lol:;)

A fost un turneu reusit la care m-am simtit bine, ca de obicei la Topoloveni. Cateva poze de la festivitatea de premiere Open:

Back
Sus