:roll: intreb si eu : cu bicicleta ?:lol::lol:
maps spne 5 ore si 11 min

Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
:roll: intreb si eu : cu bicicleta ?:lol::lol:
Acelasi lucru este valabil si pt cineva care ar veni din București la Zalau, Cluj sau Timisoara. Eu din București la Tg Mures am facut 7 ore si nu m-am plans. Daca vrei cu tot dinadinsul sa joci, faci drumul, daca nu, nu. Participarea nu este obligatorie.
Intotdeauna, orice ai face se gasesc nemulțumiți.
Sunt doua zile disponibile, impartite in jumatati - pentru fiecare categorie o parte. Sala are o capacitate limitata.
Oricum ar face organizatorii, tot vor fi oameni care din Zalau vor avea aceeasi problema. Oricum ai da-o, e greu si sa ajungi in Bucuresti la 8 dimineata si sa pleci dupa pranz, dar si sa ajungi dupa pranz insa sa pleci la 8-9 seara inapoi.
As fi vrut sa ajung vineri și sa plec duminica pe la 17 ca la orice concurs structurat pe doua zile dar fiind A+înțelegem și avem opțiunea de a spune pas sau a veni .Mersi de informare
Ei cu bicicleta...:roll: intreb si eu : cu bicicleta ?:lol::lol:
Nu, nu sunt! Scuze... too touchy!Nu m-am plâns cred ,doar am pus o întrebare sau o constatare și așteptăm un răspuns avizat ,cred ca nu am cerut prea mult ,și dacă m-as plânge m-as plânge de mingi, condens ,lumina etc ,lucru care e la moda în amatur ,și țin sa te anunț ca în acest weekend am făcut vreo 1200 km sa joc 8 meciuri ,deci cred ca vreau sa joc,asa ca nu încerca să stârnești oamenii ca nu are rost ,îmi răspundea un organizator frumos care e problema de organizare și incercam ,dacă sunteți printre organizatori va mulțumesc ca m-ati luminat ,dau o palinca de zalau![]()
Veniți d-voastră cu o propunere de organizare,ca din gura și din mana e ușor de dat.
Chiar sunt curios sa vad programul din punctul d-voastră de vedere.
Trimis de pe al meu SM-A505FN folosind Tapatalk