AmaTur: Turneu A+ "Cupa TSP Vibe", București - 12/13.03.2022

Acelasi lucru este valabil si pt cineva care ar veni din București la Zalau, Cluj sau Timisoara. Eu din București la Tg Mures am facut 7 ore si nu m-am plans. Daca vrei cu tot dinadinsul sa joci, faci drumul, daca nu, nu. Participarea nu este obligatorie.
Intotdeauna, orice ai face se gasesc nemulțumiți.

Nu m-am plâns cred ,doar am pus o întrebare sau o constatare și așteptăm un răspuns avizat ,cred ca nu am cerut prea mult ,și dacă m-as plânge m-as plânge de mingi, condens ,lumina etc ,lucru care e la moda în amatur ,și țin sa te anunț ca în acest weekend am făcut vreo 1200 km sa joc 8 meciuri ,deci cred ca vreau sa joc,asa ca nu încerca să stârnești oamenii ca nu are rost ,îmi răspundea un organizator frumos care e problema de organizare și incercam ,dacă sunteți printre organizatori va mulțumesc ca m-ati luminat ,dau o palinca de zalau:very_drunk::very_drunk::very_drunk:

Sunt doua zile disponibile, impartite in jumatati - pentru fiecare categorie o parte. Sala are o capacitate limitata.
Oricum ar face organizatorii, tot vor fi oameni care din Zalau vor avea aceeasi problema. Oricum ai da-o, e greu si sa ajungi in Bucuresti la 8 dimineata si sa pleci dupa pranz, dar si sa ajungi dupa pranz insa sa pleci la 8-9 seara inapoi.

As fi vrut sa ajung vineri și sa plec duminica pe la 17 ca la orice concurs structurat pe doua zile dar fiind A+înțelegem și avem opțiunea de a spune pas sau a veni .Mersi de informare

As fi vrut sa ajung vineri și sa plec duminica pe la 17 ca la orice concurs structurat pe doua zile dar fiind A+înțelegem și avem opțiunea de a spune pas sau a veni .Mersi de informare

Ce va doriti se poate intampla doar daca se renunta la doua categorii. Si acum se cam suprapun categoriile ca timp de joc.
In orice alta varianta, cu siguranta vor exista doi prieteni care vor juca sambata dimineata si duminica dupa pranz, oricare ar fi alegerea organizatorilor.

Sent from my iPad using Tapatalk

Cristian Preda, Bucuresti, Hobby
Bogdan Andrei, Bucuresti, Hobby

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nu m-am plâns cred ,doar am pus o întrebare sau o constatare și așteptăm un răspuns avizat ,cred ca nu am cerut prea mult ,și dacă m-as plânge m-as plânge de mingi, condens ,lumina etc ,lucru care e la moda în amatur ,și țin sa te anunț ca în acest weekend am făcut vreo 1200 km sa joc 8 meciuri ,deci cred ca vreau sa joc,asa ca nu încerca să stârnești oamenii ca nu are rost ,îmi răspundea un organizator frumos care e problema de organizare și incercam ,dacă sunteți printre organizatori va mulțumesc ca m-ati luminat ,dau o palinca de zalau:very_drunk::very_drunk::very_drunk:
Nu, nu sunt! Scuze... too touchy!

Veniți d-voastră cu o propunere de organizare,ca din gura și din mana e ușor de dat.
Chiar sunt curios sa vad programul din punctul d-voastră de vedere.

Trimis de pe al meu SM-A505FN folosind Tapatalk

Domnul Valentin ce organizare vorbiti ,eu am pus o întrebare nu am știu neapărat capacitatea salii nu stau sa citesc în.post ,sau la ce va referiți ,nu am dat în cap ,așteptăm să primesc un răspuns dar organizatorii sunt ocupați cu turneul A, sau ținut A plusuri si într-o zi și în 2 cu începere de la aceasi ora ,nu se intampla nimic dacă cineva nu vine ,nu știu de ce va impacientați degeaba sau dacă faceți parte din organizatori îmi cer scuze

Back
Sus