Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Acelasi lucru este valabil si pt cineva care ar veni din București la Zalau, Cluj sau Timisoara. Eu din București la Tg Mures am facut 7 ore si nu m-am plans. Daca vrei cu tot dinadinsul sa joci, faci drumul, daca nu, nu. Participarea nu este obligatorie.Bună ziua domnilor organizatori ,interesant sistemul orelelor gândit de dumneavoastră, eu care as veni de la zalau cu un coleg ce joaca la avansati ar trebui sa pierd 3 zile pt acest turneu ,adică sa nu ajung nici luni dimineață la munca ,crede-ti ca e varianta corecta pt cei din provincie care nu ar dori sa strice 1000 de lei la capitala pt un A plus.Va mulțumesc.
Acelasi lucru este valabil si pt cineva care ar veni din București la Zalau, Cluj sau Timisoara. Eu din București la Tg Mures am facut 7 ore si nu m-am plans. Daca vrei cu tot dinadinsul sa joci, faci drumul, daca nu, nu. Participarea nu este obligatorie.
Intotdeauna, orice ai face se gasesc nemulțumiți.