Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Este adevarat, scorul a fost 3-2 așa cum l-am anunțat și eu, dar probabil a fost o greșeală la scriere! Rog organizatorii să corecteze! Va multumesc! Oricum organizatorii merită toată aprecierea pentru unul din cele mai mari turnee care se joacă în circuitul amatur! Jos pălăria!Chibulcutean Ioan-Lungu Adrian a fost 3-2, nu 3-0 cum este scris pe forum,ar trebui sa ne fie putin rusine, sa spunem alt scor acolo la pupitru!!!
Este adevarat, scorul a fost 3-2 așa cum l-am anunțat și eu, dar probabil a fost o greșeală la scriere! Rog organizatorii să corecteze! Va multumesc! Oricum organizatorii merită toată aprecierea pentru unul din cele mai mari turnee care se joacă în circuitul amatur! Jos pălăria!
Trimis de pe mobil folosind Tapatalk
Romania campioana europeana!!!!!!!!!!!!!
Un turneu reusit intr-o locatie excelenta , felicitari organizatorilor pentru eforturile depuse pentru buna desfasurare a turneului . Cat despre paleta castigatorului de la avansati ...din pacate regulamentul actual al Amaturului permite astfel de fete atata timp cat poti citi intr-un colt sigla ittf ...Altceva nu mai am de zis aici , o sa astept propunerile ptr. regulamentul Amatur 2018 . Sa ne vedem cu bine la turneele viitoare .
Sent from my iPhone using Tapatalk