AmaTur: Turneu A "Cupa TTA", București - 16-17.06.2018

Multumesc tuturor participanților, felicit câștigătorii! Să ne revedem cu bine la următorul turneu!

Trimis de pe al meu X4_Soul_Xtreme folosind Tapatalk

Apropo Cata la tine in sala nu ai cum sa zici ca nu te simti bine ,dar exista si un dar' pune si tu un leu sau doi in plus la taxa pentru fiecare participant si baga si tu niste mingi de tenis ca astea sint......faine cu care am jucat;):)

Concurs reusit

Concurs reusit

Felicitari organizatorilor si tuturor jucatorilor care s-au straduit sa isi valorifice calit tehnice, fizice etc! Armani de la "Incepatori" e bine ca nu pierde contactul cu plutonul fruntas, dar e loc si pt...mai sus!

Astept propuneri legat de mingi, se pare că nu esti primul care imi reclama asta astăzi, și o să incerc să fac tot posibilul să nu am nicio "reclamație" Pe viitor
Apropo Cata la tine in sala nu ai cum sa zici ca nu te simti bine ,dar exista si un dar' pune si tu un leu sau doi in plus la taxa pentru fiecare participant si baga si tu niste mingi de tenis ca astea sint......faine cu care am jucat;):)

Astept propuneri legat de mingi, se pare că nu esti primul care imi reclama asta astăzi, și o să incerc să fac tot posibilul să nu am nicio "reclamație" Pe viitor

Și propuneri legate de orice "problema" care ține de concursuri, antrenamentele zilnice, meciurile pe capitala, etc. Doar cu sfaturile voastre pot âmbunătăți condițiile oferite acum.

Felicitari lupisorului Razvan Pascu pt. locul obtinut la Open!
Bravo Razvaneee!!! Hauuuuuuuu!!!

Trimis de pe al meu Huawei Mate 10 PRO folosind Tapatalk

Felicitari lupisorului Razvan Pascu pt. locul obtinut la Open!
Bravo Razvaneee!!! Hauuuuuuuu!!!

- A scapat ca prin urechile acului... :shock::lol: ... Am avut 2-1 cu el inainte de semifinala... a facut 2-2 la avantaje... :oops: :lol: si a castigat cu 3-2... strans la limita... dar a fost un meci frumos... 👍

- Toate Felicitarile si din partea mea... 👍👏 ... Ma bucur pentru el ca a castigat turneul la open
👍👏 ... Macar daca tot am pierdut la el,... am pierdut la CAMPION... 👍👏:lol::lol::lol:

- Cred ca meciul cu mine va fi unul pe care il va tine minte ... pentru ca a dat de cineva care ... a avut o abordare de retur al serviciului foarte eficienta...
👍:lol::think:

- Multe felicitari inca o data... 👍👏

- TUTUROR CAMPIONILOR DE LA OPEN SI ELITE MULTE FELICITARI... 👏👏👏

- Tuturor participantilor numai de bine pentru ca impreuna am reusit sa incarcam cu multa viata sala Top Tenis Arena din București, si cu o atmosfera competitionala super tare... 👍

- Cele doua zile de turneu au reprezentat o frumoasa "Sarbatoare a Amaturului" unde jucatorii veniti la turneu s-au bucurat de tot ce poate oferi un turneu reusit.

- Pe timp de vara cand in toate salile din tara jucatorii se lupta cu "Caldura Excesiva"... cu "Aerul Irespirabil"... cu Paletele ude tot timpul... si cu "Lumina Solara" care paralizeaza jocul la anumite mese din sala ore intregi... aici la Top Tenis Arena... nimic din cele mentionate mai sus nu a deranjat... 👍 👏

- Aerul conditionat a facut sa uitam ca afara este vara si ca gradele... sunt multe... Lumina solara nu a deranjat pe nimeni pentru ca nu a existat nicaeri in sala... iar lumina artificiala a fost suficienta... mantinelele au delimitat foarte bine suprafata de joc... facand ca "Stopurile Inervante" sa fie foarte rare... 👍

- Spun toate aceste lucruri pentru ca... toti jucatorii din Amatur... la capatul sutelor de kilometri parcursi isi doresc sa gaseasca o sala de turneu unde "CALITATEA CONDITIILOR DE JOC" sa fie cel mai important lucru oferit... si mai putin daca organizatorii sunt si bucatari sau magicieni sau orice alt lucru... 👍 :think: :problem:

- Parerea mea este ca ... dincolo de toate disputele existente sau inexistente... vizibile sau invizibile... pareri pro sau contra... - Sala Top Tenis Arena cel putin pe perioada verii si apoi in restul anului ar trebui exploatata cu turnee Amatur mult mai mult decat este in prezent... 👍 :think:

- Nici un organizator oricat de "Magician" ar fi el nu poate sa scoata caldura excesiva pe timpul verii dintr-o sala Polivalenta si nici sa faca minuni opturand in totalitate "Lumina Solara"... :shock: :lol: :lol: :lol:

- Iar despre mingiile de turneu eu am vrut sa scriu de mult ca trebuie sa se ia o hotarare favorabila si jucatorului (contribuabilului)... dar am constatat ca desi sunt multi nemultumiti "suturile in c..r" si le ia numai cel care face o remarca sau un repros pe forum... :shock: :lol: :lol: :lol:

- Organizatorii si Coordonatorii sunt tot dintre noi si nimeni nu vrea sa ii critice... numai ca trebuie sa conteze si parerea celor multi... a noastra a jucatorilor... :think: :shock: :lol: :lol: :lol:

- SA NE VEDEM SANATOSI SI DORNICI DE MECIURI FRUMOASE SI TENIS DE CALITATE LA URMATOARELE TURNEE AMATUR 👍 👏 👏 👏

- 17 IUN 2018 TOP TENIS ARENA BUCURESTI - IMAGINI DIN TIMPUL TURNEULUI

Turneul a fost organizat foarte bine,sala este cea mai buna din tara .Felicitari!!!Cred ca pe viitor ar trebui utilizate mingi Nittaku .

Bogdan_TG-JIU - a spus:
A crescut si ROBOR-ul si inflatia si de asta MP (real) a ajuns la 0

@Bogdan_TG-JIU

Multumesc de pretioasa informatie. Foarte bine documentata insa pe langa subiect.

Ultima editare:
Back
Sus