Multumesc tuturor participanților, felicit câștigătorii! Să ne revedem cu bine la următorul turneu!
Trimis de pe al meu X4_Soul_Xtreme folosind Tapatalk
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Apropo Cata la tine in sala nu ai cum sa zici ca nu te simti bine ,dar exista si un dar' pune si tu un leu sau doi in plus la taxa pentru fiecare participant si baga si tu niste mingi de tenis ca astea sint......faine cu care am jucat![]()
Și propuneri legate de orice "problema" care ține de concursuri, antrenamentele zilnice, meciurile pe capitala, etc. Doar cu sfaturile voastre pot âmbunătăți condițiile oferite acum.Astept propuneri legat de mingi, se pare că nu esti primul care imi reclama asta astăzi, și o să incerc să fac tot posibilul să nu am nicio "reclamație" Pe viitor
Multumesc pentru raspuns. Totusi de la MP 6.5 la MP 0...
Oricum ii urez succes in continuare si felicitari pentru performanta!
Felicitari lupisorului Razvan Pascu pt. locul obtinut la Open!
Bravo Razvaneee!!! Hauuuuuuuu!!!
Cu siguranță nu este cea mai buna din sală.Turneul a fost organizat foarte bine,sala este cea mai buna din tara .Felicitari!!!Cred ca pe viitor ar trebui utilizate mingi Nittaku .
Turneul a fost organizat foarte bine,sala este cea mai buna din tara .Felicitari!!!Cred ca pe viitor ar trebui utilizate mingi Nittaku .