Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
AmaTur: Turneu A"Cupa TTA", București 18/19.05.2019
Felicitari Docan Cristian pentru jocul elaborat. Subscriu la ce a spus Gigi Spin )...e un compliment.
Felicitari Boboc Viorel care e dovada vie ca iarba creste si la Sobobozia....si creste bine de tot....bravos !!!
Felicitari Cristi Docan si Barca George...cred ca aveti valoare de Open! La mai mare! :
Iar la incepatori nu cred ca Matei Mircea va avea vreo problema!! Ii tin pumnii...lui si lui Enciu Marcel....probabil finala....
Am cam avut..., tocmai cu Marcel, care, persoana grijulie cu mine, a avut grija sa ajung, cât de cât pe lumina, acasă! [emoji16]A muncit mai mult, merita sa câștige și cu aceasta ocazie îl felicit pentru locul obținut și pe el și pe ceilalți ocupanți ai podiumului!
Super meciuri în acest turneu, unele în care aproape mi-am dat sufletul!..
Toate din eliminatorii au fost tari, am fost norocos că am câștigat, dar cel mai aprig meci l-am avut cu Mircea Matei, el merit?nd mai mult să câștige, dar iarăși norocul a foct de partea mea..
Felicitări Cătălin și Gabi, pentru efortul depus cu organizarea!
Și să nu-i uit pe lupii mei, ce mi-au fost alături de oriunde s-au aflat! Să ne revedem sănătoși!
Salutare tuturor, "mincinoasa" eliminarea mea din superioare dupa niste meciuri excelente facute in compania unor jucatori foarte buni... dar asa e in tenis, chiar daca joci bine nu garanteaza nimeni ca mergi mai departe... dovada ca azi la Pitești jocul bun practicat ieri m-a adus pe podiumul open-elite... felicitari podiumului open-ului de ieri... dar mai ales ma bucur pentru prietenul nostru din Cluj, Mihai Miron pentru locul 2... sa ne vedem sanatosi la urmatorul turneu !
BRAVO Cristinelu... BRAVO Marcelino pentru superbele medalii... determinarea pasiunea si forta jocului vostru v-a adus in prin planul competitiilor voastre, ma bucur mult pentru voi, FELICITARI !!
Am corectat Clasamentul la Avansați: Grigore Marian - absent nu mai apare pe ultima poziție, locul său fiind ocupat de către Dobra Mihai care rămâne cu 0 victorii.