Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
AmaTur: Turneu A"Cupa Unirii 101", Alba Iulia - 30.11.2019
doar cei aflati pana pe pozitia14 la categoria Avansati pe lista.Nu potem sa influentam votul celor directii interesati.,ceilalti care totusi vor intra pana in ziua turneului v-a vi un privilegiu ,pe cand cei care sunt deja si sunt foarte aproape cred ca este un drept sa isi exprime optiunea.
doar cei aflati pana pe pozitia14 la categoria Avansati pe lista.Nu potem sa influentam votul celor directii interesati.,ceilalti care totusi vor intra pana in ziua turneului v-a vi un privilegiu ,pe cand cei care sunt deja si sunt foarte aproape cred ca este un drept sa isi exprime optiunea.
Emi cei care sant in lista nu-i mai intereseaza. Au intrat bine mersi iar cei de pe lista de asteptare pana la numarul 14 nu cred ca se aduna 81 de voturi. 14 ? 4 categorii = 56.
Multa lume voteaza varianta 2, asa ca votez si eu varianta 2 ca sa putem valida varianta 2(acea conditie cu 50%+1), chiar daca varianta 1 ar cuprinde mai multi jucatori. (Teoretic si practic Mican Nicolae si Dezso Lorand voteaza varianta 2)