AmaTur: Turneu A "Cupa Unirii 101", Alba Iulia - 30.11.2019

"Cupa Unirii 101", Alba Iulia - 30.11.2019

"Cupa Unirii 101", Alba Iulia - 30.11.2019

Comsa Dan Varianta 2

Sent from my iPhone using Tapatalk

Varianta 2 ... sa prinda si clujenii 👍

Nu-i cazul meu, dar celor care au inscris mai multi jucatori ar trebui sa li se numere mai multe voturi, nu? :)

Varianta 2 ... sa prinda si clujenii

Nu-i cazul meu, dar celor care au inscris mai multi jucatori ar trebui sa li se numere mai multe voturi, nu? :)
Da da. Multumesc Florine. Asadar votez si pentru Hada Calin din Luna Cluj varianta 2.

Trimis de pe al meu LG-M160 folosind Tapatalk

Marginean Mihai varianta 2

Trimis de pe al meu CAM-L21 folosind Tapatalk

doar cei aflati pana pe pozitia14 la categoria Avansati pe lista.Nu potem sa influentam votul celor directii interesati.,ceilalti care totusi vor intra pana in ziua turneului v-a vi un privilegiu ,pe cand cei care sunt deja si sunt foarte aproape cred ca este un drept sa isi exprime optiunea.

Varianta 2 ... sa prinda si clujenii 👍

Varianta cu mai multi participanti este Varianta 1 Florine , cu 40 de locuri ,si varianta 2 are doar 30 de locuri si spatiu mai mic.

doar cei aflati pana pe pozitia14 la categoria Avansati pe lista.Nu potem sa influentam votul celor directii interesati.,ceilalti care totusi vor intra pana in ziua turneului v-a vi un privilegiu ,pe cand cei care sunt deja si sunt foarte aproape cred ca este un drept sa isi exprime optiunea.
Emi cei care sant in lista nu-i mai intereseaza. Au intrat bine mersi iar cei de pe lista de asteptare pana la numarul 14 nu cred ca se aduna 81 de voturi. 14 ? 4 categorii = 56.

Trimis de pe al meu LG-M160 folosind Tapatalk

Multa lume voteaza varianta 2, asa ca votez si eu varianta 2 ca sa putem valida varianta 2(acea conditie cu 50%+1), chiar daca varianta 1 ar cuprinde mai multi jucatori. (Teoretic si practic Mican Nicolae si Dezso Lorand voteaza varianta 2)

Back
Sus