Boeriu Cezara
cadet
Boeriu Cezara Tg Mureș Elit
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
La postul 47 l-am inscris pe Hada Calin la avansati si nu apare pe nici o lista. MultumescMarginean Mihai la open din lu a cluj. Hada calin la avansati din Luna cluj
Trimis de pe al meu LG-M160 folosind Tapatalk
La postul 47 l-am inscris pe Hada Calin la avansati si nu apare pe nici o lista. Multumesc
Trimis de pe al meu LG-M160 folosind Tapatalk
Miclos Andrei open Dej nu apar pe lista de asteptare
O corectare de nume va rog ftumos. La postul 46 domnul Pralea a facut o mica greseala. De fapt sant doua fete din Luna Cluj. Hada Andreea si Calugar Cosmina. NU Andrei si Cosmin. MultumescTelefonic-din Luna :Creta Petru, Vitan Florin, Calugar Cosmin,hada Andrei -incepatori,Piper Petru -avansati,Marginean Mihai-open.
Nu se pot pune listele si la cele 2 categorii rămase Multumesc
Damian Mircea si Bumbu Pavel -open,Cir Florin,Piper Petru -avansati ,Creta Petru,Cristea Daniel ,Cristea Samuel si Mărginean Mihai toți începători!
Vad ca Damian Mircea Bistrița apare la Open pe lista de așteptare dar este înscris la Avansati
Opțiunea mea rămâne la avansațiBozosan Petre avansați Vaida Gheorghe open,Porumb Alexandru și Nedelea Liviu începători, Sibiu
Trimis de pe al meu SM-A505FN folosind Tapatalk
Tu ,Cir Florin si cu Bumbu Pavel mi-ati facut o ciorba de potroace in inscrieri de eu nu mai reusesc sa le deslusesc,de aceea l-am si marcat pe Bumbu cu un "UnLike" ca fiu mai atent la acele nume dar e complicat.Zice bine mai acum cativa ani Sevraj ca in zona noastra se petrec lucruri ciudate cu inscrierile.![]()
Damian Mircea si Bumbu Pavel -open ce vrea sa insemne???????