salut vali dupa cum am vorbit la telefon am spus ca am sa joc la open mi-am facut deja program in functie de asta si nu pot ajunge la sala decat in jur de ora 12 deci rog rectifica si trecema la open Negria Mihai
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Lista la OPEN s-a inchis la 18.11. o data cu completarea locului 60.Mihaila Aurel nu apare, desi a fost inscris inainte sa scriu eu de catre Toptenisarena, la 20:29, ca Aurelian.
Seara buna,Pai, greu de comentat.
Cei care sunt acasa nu au motive,
Cei care mai sunt la sala nu au timp de asta..
Poate dupa 24.00
Erau 250-300 de persoane in sala. Si totul merge struna.
Mai putin ketch-up-ul lui Daniel. Picant!
Robi,nimic spectaculos as spune,a batut Ma Long in Ungaria
se pare ca avem mai multe informatii de acolo
Victor draga, pe aici au fost mai multe meciuri spectaculoase! Si, cel mai interesant amanunt pentru prahoveni este ca la turneul de amatori, castigator a iesit Valentin Soare, dupa un turneu de senzatie, in care a aratat o forma de zile mari, cred ca l-ati tinut in cantonament de la revelion incoace!
Finala la amatori s-a incheiat in jurul orei 10,30.
Clasamentul la amatori arata cam asa:
1 Valentin Soare Valenii de Munte
2 Radu Teica Tg. Jiu
3 Cristian Chirita Călărași
3 Nicolae Oprea Brașov
5-8 Coman Emil - Campina
5-8 Panaitescu Stefan Izvoarele -PH
5-8 Ilie Marian Targoviște
5-8 Cristache George București
Dupa cum vezi, prahovenii au fost in prim plan, ceea ce-ti doresc si tie la urmatorul turneu.
La OPEN, manjii lui Sorin au facut instructie cu toata armata de bucuresteni, finala jucandu-se pe la 12,30.
1 Marius Traistaru (dupa 3-0 in semifinala cu George Durdun!)
2 Daniel Valceanu
3 Alexandru Enciu
3 George Durdun - singurul reprezentant al bucurestenilor pe podiumurile celor doua categorii.
Draga Victor, ti-as mai povesti cateva amanunte "picante", dar, dupa un asemenea turneu, cu peste 260 de participanti, crede-ma ca sunt cam obosit... ti-oi mai povesti cate ceva intr-o alta epistola. Noapte buna!
Asa este.tot respectul si FELICIT?RI tuturor organizatorilor care au fost angrenati pentru reusita turneului de la Top Tenis Arena.
A fost unul din turneele care au necesitat toate eforturile,pentru multumirea celor peste 250 de participanti.
FELICIT?RI si c?stigatorilor de la ambele categorii.:clap:
P.S. MUL?UMESC de asemenea si d-lui Fane Medeleanu,care ne-a adus cu mare greutate înapoi la Constanța,dupa un drum infernal prin viscol si dupa 6 ore de mers.
Salut Victore! Crede-ma ca nu a fost timp nici sa rasufle organizatorii, iar la ora disputarii fazelor finale epuizarea isi spune cuvantul si nu te mai gandesti decat la patul de acasa. Cum spuneai tu la Baicoi: organizatorii stiu de ce!...dar nu strica daca se posta din cand in cand macar,sferturile,optimile,samd si pentru cei care nu au putut ajunge.In rest numai de bine si sa ne vedem sanatosi.