AmaTur: Turneu A Cupa UNIRII - București 21 ianuarie Turneu A

Stop inscrieri la OPEN!
Sunt inscrisi 60 de concurenti!
Punctajul turneului: 540p.

Chirita Cristian din Călărași la open.Daca se mai poate.Am vazut pe prima pagina inscrieri pana vineri ora 21.Astept confirmarea.Multumesc.

Chirita Cristian din Călărași la open.Daca se mai poate.Am vazut pe prima pagina inscrieri pana vineri ora 21.Astept confirmarea.Multumesc.

Intr-adevar, ora limita este 21,00, dar numarul limita (trecut in acelasi anunt) este 60. Din pacate, primul atins a fost numarul 60.
Nu pot sa garantez participarea, este insa posibil sa se retraga cineva, pe site sau la sala, pana maine la ora 13,00.

Din Tecuci , daca mai este posibil intrucat nu am depasit ora 21 :
Bodin Ion
Pascu Paul

Poate pe ultima suta de metri, ar fi nimerita o mica corectie :eek:
Tot la copilasi 8/10 anisori...Taiegatut...si ca sa nu / i sperie pe copilasi, sau parintii lor...Danut Clapa !!

Dumitrache Lucian - București - Amatori. As fi bucurus daca as primi un raspuns sa stiu ce fac. Va multumesc si seara buna.

Dumitrache Lucian - București - Amatori. As fi bucurus daca as primi un raspuns sa stiu ce fac. Va multumesc si seara buna.

Te asteptam la turneu.

Pana acum sunt inscrisi 191 de participanti la Amatori.
Reamintesc, limita este 192.

Sultan Valentin, din Craiova, loc 333, nu apare asa in lista de inscrieri. Apare Sultan Valentin, din București, loc 821. De verificat...

Back
Sus