AmaTur: Turneu A "Cupa Unirii", București - 25/26.01.2020

Nu este normal sa schimbi sistemul se joc dupa anuntarea turneului!Poate sunt jucatori care vin de la peste 200 km si nu vor sa joace in acest sistem dar au platit rezervarea la hotel (care nu-i mica in București ).Cred ca dupa acest turneu conducerea Amatur trebuie sa reglementeze aceasta situatie clar(organizatorul poate sau nu poate schimba sistemul de joc pt incasari suplimentare).

Mda! Interesanta argumentatie pentru o schimbare radicala a sistemului de joc. Si falsa in acelasi timp. Pai, domnii mei, nu ati stabilit de la bun inceput numarul de participanti? A dq politica pe genunchi?! Sau, daca se mai inscriu 100 de participanti, o sa modificati numarul calificatilor in superioare de la 4 la 2? Asa... ca sa luam cina acasa, tot e week-end. E corect? E normal sa schimbati regulile la 10 zile ,dupa ce ati postat concursul? Cine s-a inscris si nu are loc? Cine are avion Sambata seara?
Daca conditiile concursului s-au aprofundat la un pahar de tuica, dati-mi voie sa-mi exprim indignarea in aceleasi conditii si sa intreb: putem sa ne retragem Duminica seara?
O seara linistita sa aveti!

Ai dreptate tu, acolo, si stiu ca tu esti unul dintre multii jucatori care s-au inscris la acest turneu pentru oportunitatea de a juca si in grupele superioare, adica mai multe meciuri. Dar decizia organizatorului de a schimba modalitatea de desfasurare a concursului este prevazuta in Regulamentul Amatur 2020, punctul 5.2:

Organizatorul poate decide dacă după faza a I-a se trece direct în faza a III-a, adică fără grupe superioare, iar pentru aceasta va anunța în topic-ul turneului modul de desfășurare a sistemului de joc.
Sistemul de joc prezentat inițial în anunțul turneului poate suferi modificări până cel târziu Miercuri ora 21:00 (cu 60 ore înainte de startul turneului). în cazuri de forță majoră sistemul de desfășurare al turneului poate fi modificat și după termenul limită, doar cu acceptul Comitetului Director.

Ai dreptate tu, acolo, si stiu ca tu esti unul dintre multii jucatori care s-au inscris la acest turneu pentru oportunitatea de a juca si in grupele superioare, adica mai multe meciuri. Dar decizia organizatorului de a schimba modalitatea de desfasurare a concursului este prevazuta in Regulamentul Amatur 2020, punctul 5.2:

Eu cred ca organizatorii trebuie sa respecte mai mult jucatorii.Este posibil ca in viitor sa ne organizam mai bine -noi jucatorii- si sa nu participam la astfel de organizatori .Atunci vom vedea daca de la 60 de locuri preconizate reusiti sa strangeti jucatori pt eliminarea grupelor SUPERIOARE.

Eu cred ca organizatorii trebuie sa respecte mai mult jucatorii.Este posibil ca in viitor sa ne organizam mai bine -noi jucatorii- si sa nu participam la astfel de organizatori .Atunci vom vedea daca de la 60 de locuri preconizate reusiti sa strangeti jucatori pt eliminarea grupelor SUPERIOARE.

Pe mine nu ma mai uimeste nimic,nu mai scrie Dane ca ajungi ori banat ori suspendat un an de zile ca la Dumbravita :cower::sorrow::chuncky:

"Mea culpa" Domn' Visan!
Liber la sanctiuni! "Legi" d-astea, tip "smog" londonez, ma surprind in permanenta. Erau oare in vigoare si in trecut? Pentru ca, avem ceva precedente pentru asemenea situatii. A se vedea modificarea in timpul anului competional 2019 cu privire la punctare. Nu mai intru in amanunte. Si nimeni nu a avut bunul simt sa zica : Vina mea!

Trimis de pe al meu SM-G960F folosind Tapatalk

Pe mine nu ma mai uimeste nimic,nu mai scrie Dane ca ajungi ori banat ori suspendat un an de zile ca la Dumbravita :cower::sorrow::chuncky:

De ce să - l suspende? Are dreptate! Modifici, dar nu anunțul turneului ci numărul de locuri... Așa, omul își face rezervare și se trezește că vine la București, joacă 4 meciuri, nu se califică și-l costă câteva sute de lei...

Dureros este faptul ca, desi sunt constient ca am aprobarea mutuala a multor jucatori, majoritatea prefera sa taca! Bravo lor! Ma retrag, in semn de protest fata de articolul 5.2 din regulament si fata de lipsa de atitudine a participantilor la acest concurs! Sa le fie asensiunea usoara!

Trimis de pe al meu SM-G960F folosind Tapatalk

Se retrage Staicu Vasile, Constanța. Succes tuturor!

Trimis de pe al meu Redmi Note 5 folosind Tapatalk

Tarziu am vazut ca nu sunt grupe superioare...scuze ...deci se retrag din competitie Boariu T. Danut si Suciu Andrei din Borsec. Avem aproape 1000 km dus intors 2 nopti de cazare si...putine meciuri. Un turneu reusit va dorim!

Bună seara!

Din aceleași motive de organizare deficitară se retrage și Daniel SIMA / Hobby / Mioveni

Aprecieri domnilor care au punctat aceste carențe!

Toate cele bune!

Trimis de pe al meu LYA-L29 folosind Tapatalk

Bună seara!

Din aceleași motive de organizare deficitară se retrage și Daniel SIMA / Hobby / Mioveni

Aprecieri domnilor care au punctat aceste carențe!

Toate cele bune!

Trimis de pe al meu LYA-L29 folosind Tapatalk

Eu imi asum riscul!Organizatorii au un articol din regulament pt aceasta schimbare intempestiva(sunt bine organizati si ii felicit).Urmeaza sa se organizeze si jucatorii in sensul ca participa sau nu la turnee care schimba regulile de maniera aceasta.Eu voi discuta acest aspect cu toti jucatorii din zona noastra si vom opta in viitor in functie de ce spun jucatorii.Eu am venit cu placere la acest turneu dar este bine sa stim de la inceput cum se desfasoara turneul.Eu inca mai cred ca dl Dutu va respecta ce a promis la inceput adica grupe superioare si inferioare

De ce să - l suspende? Are dreptate! Modifici, dar nu anunțul turneului ci numărul de locuri... Așa, omul își face rezervare și se trezește că vine la București, joacă 4 meciuri, nu se califică și-l costă câteva sute de lei...

Johnny draga ,trebe sa intri pe aratura lui Dantim sa pricepi cei cu "suspendarea" sus amintita.Are legatura cu araturile de toamna tarzie.:chuncky: .din Banatul sarbesc.

Back
Sus