Boariu Timofte Danut si Suciu Andrei din Borsec la avansati.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Mda! Interesanta argumentatie pentru o schimbare radicala a sistemului de joc. Si falsa in acelasi timp. Pai, domnii mei, nu ati stabilit de la bun inceput numarul de participanti? A dq politica pe genunchi?! Sau, daca se mai inscriu 100 de participanti, o sa modificati numarul calificatilor in superioare de la 4 la 2? Asa... ca sa luam cina acasa, tot e week-end. E corect? E normal sa schimbati regulile la 10 zile ,dupa ce ati postat concursul? Cine s-a inscris si nu are loc? Cine are avion Sambata seara?
Daca conditiile concursului s-au aprofundat la un pahar de tuica, dati-mi voie sa-mi exprim indignarea in aceleasi conditii si sa intreb: putem sa ne retragem Duminica seara?
O seara linistita sa aveti!
Organizatorul poate decide dacă după faza a I-a se trece direct în faza a III-a, adică fără grupe superioare, iar pentru aceasta va anunța în topic-ul turneului modul de desfășurare a sistemului de joc.
Sistemul de joc prezentat inițial în anunțul turneului poate suferi modificări până cel târziu Miercuri ora 21:00 (cu 60 ore înainte de startul turneului). în cazuri de forță majoră sistemul de desfășurare al turneului poate fi modificat și după termenul limită, doar cu acceptul Comitetului Director.
Ai dreptate tu, acolo, si stiu ca tu esti unul dintre multii jucatori care s-au inscris la acest turneu pentru oportunitatea de a juca si in grupele superioare, adica mai multe meciuri. Dar decizia organizatorului de a schimba modalitatea de desfasurare a concursului este prevazuta in Regulamentul Amatur 2020, punctul 5.2:
Eu cred ca organizatorii trebuie sa respecte mai mult jucatorii.Este posibil ca in viitor sa ne organizam mai bine -noi jucatorii- si sa nu participam la astfel de organizatori .Atunci vom vedea daca de la 60 de locuri preconizate reusiti sa strangeti jucatori pt eliminarea grupelor SUPERIOARE.
Pe mine nu ma mai uimeste nimic,nu mai scrie Dane ca ajungi ori banat ori suspendat un an de zile ca la Dumbravita![]()
Pe mine nu ma mai uimeste nimic,nu mai scrie Dane ca ajungi ori banat ori suspendat un an de zile ca la Dumbravita![]()
De ce să - l suspende? Are dreptate! Modifici, dar nu anunțul turneului ci numărul de locuri... Așa, omul își face rezervare și se trezește că vine la București, joacă 4 meciuri, nu se califică și-l costă câteva sute de lei...