AmaTur: Turneu A "Cupa Unirii", București - 25/26.01.2020

Datorita numarului foarte mare de participanti inscrisi deja, peste 300, suntem nevoiti sa renuntam la grupele superioare, pt toate cele 4 categorii, astfel incat numarul participantilor sa fie cat mai mare iar turneul sa se poata termina intr-un interval orar decent.
Se modifica sistemul de joc, astfel:
- Se joacă în sistemul cel mai bun din 5 seturi (3/5);
- Grupe inferioare de câte 5/6 jucători ? se califică primii 4;
- Capi de serie grupe inferioare ? conform MP;
- Fara grupe superioare!!!!!
- Tablou eliminatoriu de 16,32,64;
- Ordine favoriți eliminatorii ? conform număr de ordine grupe inferioare.
- Tabloul eliminatoriu se generază automat;

Categoriile Avansati si Hobby vor incepe la ora 15.30!!!
- Elite ? maxim 72 participanți; Duminica, 26 Ianuarie, 09.00 ? 16.00.
- Open ? maxim 96 participanți; Sambata, 25 Ianuarie, 09.00 ? 16.00.
- Avansați ? maxim 96 participanți; Sambata, 25 Ianuarie, 15.30 ? 22.30.
- Hobby ? maxim 96 participanți; Duminica, 26 Ianuarie, 15.30 ? 22.30.

Nu incetati cu " circul " la top tenis . De ce nu reduceti si contributia jucatorilor . Bassam , ce se intampla acolo ?

Nu este normal să schimbi sistemul de joc,după anunțarea turneului.E lipsa de respect fata de jucători. Se retrage,?n semn de protest, Panait Adrian, Brăila, avansați.

Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk

2 (două) constatări evidente:
a) Un segment important al competitorilor din AMATUR își exprimă indignarea față de schimbarea sistemului de joc după anunțarea turneului;
b) Organizatorul turmeului NU a avut (încă) o reacție care să dezamorseze valul de nemulțumiri.

în semn de solidaritate cu acel segment al competitorilor nemulțumiți, își anunță retragerea jucătorul
Băluță Silviu, din București (categoria avansați).

Se retrage Dinu Gheorghe - București - avansati. Succes tuturor !

Hmmm...,numita " CUPA UNIRII", creează, cel puțin din ultimile postări citite, nemulțumiri, zic și eu, îndreptățite într-o anumită masură, fără a ne raporta neapărat la litera Regulamentului, din partea jucătorilor. Fără a căuta să imprim un sens peiorativ, credeți că redenumirea ?n" CUPA RĂZG?NDIRII", ar mai putea îndrepta ceva?

Trimis de pe al meu SNE-LX1 folosind Tapatalk

Acum realizez că și la Giurgiu, sâmbăta trecută, s-a jucat fără superioare.. M-am g?ndit dacă să mă supăr, să mă retrag, sau să particip.. Am ales ultima variantă, pentru că, de altfel, la multe alte turnee au lipsit superioarele și n-a fost mare bai!..

Să lăsăm supărările și ne bucurăm de tenis.

Acum realizez că și la Giurgiu, sâmbăta trecută, s-a jucat fără superioare.. M-am g?ndit dacă să mă supăr, să mă retrag, sau să particip.. Am ales ultima variantă, pentru că, de altfel, la multe alte turnee au lipsit superioarele și n-a fost mare bai!..

Să lăsăm supărările și ne bucurăm de tenis.

Da, dar diferența este ca la Giurgiu am organizat un turneu de 4 categorii, asa cum prevede regulamentul, pe 12 mese, intr-o singura zi. Daca as fi avut la dispozitie macar 16 mese sau inca o zi de concurs cu siguranta faceam superioare.
Aici, la TTA, este alta poveste....

In urma mesajelor si a discutiilor avute in ultimele zile, vom reveni la sistemul de joc postat initial: grupe inferioare de 5/6 jucatori, grupe superioare de 3/4 jucatori si eliminatorii pentru toate categoriile. In acest sens vom utiliza toate cele 23 de mese si vom incerca astfel sa multumim pe toata lumea.
Jucatorii care s-au retras se pot reinscrie si vor pastra ordinea initiala pe lista, fara a fi luata in considerare retragerea.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat si va asteptam in weekend la turneu.

In urma mesajelor si a discutiilor avute in ultimele zile, vom reveni la sistemul de joc postat initial: grupe inferioare de 5/6 jucatori, grupe superioare de 3/4 jucatori si eliminatorii pentru toate categoriile. In acest sens vom utiliza toate cele 23 de mese si vom incerca astfel sa multumim pe toata lumea.
Jucatorii care s-au retras se pot reinscrie si vor pastra ordinea initiala pe lista, fara a fi luata in considerare retragerea.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat si va asteptam in weekend la turneu.

Altfel te vede lumea...

Da, dar diferența este ca la Giurgiu am organizat un turneu de 4 categorii, asa cum prevede regulamentul, pe 12 mese, intr-o singura zi. Daca as fi avut la dispozitie macar 16 mese sau inca o zi de concurs cu siguranta faceam superioare.
Aici, la TTA, este alta poveste....
Bună ziua,

Ieri, la Pitești, un B, Cupa Eminescu, jucat E+O, A+H, tot fără grupe superioare. S-a jucat un meci și s-a stat mai mult de oră în așteptare. Dezamăgitor...
Poate se încearcă ceva..

Trimis de pe al meu LYA-L29 folosind Tapatalk

Se retrage - Dobrescu Adi - Hobby - București.
Chestiuni de serviciu, din pacate.

Se retrage Popa Silviu Slobozia hoby si Popa Florin Slobozia hoby

Sent from my iPhone using Tapatalk

Radu Dragos, Targoviște, amator de superioare, mutumesc!

Mulțumesc organizatorului care a reacționat pozitiv și a luat o decizie demnă de toată lauda. Prin urmare, se reînscrie jucătorul Băluță Silviu, din București, (categ. avansați).

Back
Sus